Brad Pitt - Angelina
Zwiń
X
-
-
-
A ja go włąsnie gdzieś widziałem w mediach z Canonem w ręku i jakąś Lką 24 lub 35 podpiętą.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
niepotrzebnie ściągasz ten wątek w kierunku tematu o Steczkowskiej...
w przeciwieństwie do naszej rodaczki, tutaj akurat zdjęcia są i można o nich dyskutować.
Podlinkuję moze bardziej precyzyjnie:
Cena domeny: do negocjacji. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
albo nawet je tu wstawię celem ułatwienia dyskusji.
zdjęcia są podlinkowane wprost z serwera, na którym się znajdują, więc chyba praw żadnych autorskich nie łamię?
1212.
1211.
1210.
1208.
1207.
Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
wg mnie również są to bardzo dobre portrety...widać na nich zupełnie inną Angelinę. Śmiem nawet stwierdzić, ze po tym zdjęciach zaczynam ją lubić...a do tej pory strasznie nie lubiłam jej :P To chyba Brad się dobrze spisał co?
Zdjęcia są miekkie a za razem kontrastowe...lubie takie
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
-
bardzo dobre fotografie (nie spodziewałbym się po Brad'zie), a modelka jeszcze fajniejsza
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
zaraz zaraz... "prywatne zdjęcia" wcale nie znaczą, że je robił, ale że jest ich posiadaczem...właścicielem... a to że trzymał aparat w ręku...?... ja siedziałem na Harleyu...tylko siedziałem
)) a opis zdjęć nie wskazuje w żaden sposób na to ze sam B. Pitt je robił
Ostatnio edytowany przez Adso; 10315.galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Komentarz
-
jak ja bym mial kasy jak lodu jak Brad Pitt to moglbym spokojnie zainteresowac sie fotografia i eksperymentowac na wiele roznych sposobow. nie przeceniajcie umiejetnosci takich ludzi bo moga znac sie o wiele lepiej niz nie jeden z nas.Moja CaroinaKomentarz
-
-
Włściwie czy robił to brat Pita czy sam Pit nie ma znaczenia. I tak wargi Angeliny są największe na świecie. A zdjęcia? Śliczne i tyle. Ot takie sobie domowe pstykanie fotek.Komentarz

Komentarz