Gdzie ubezpieczyć(drogi)sprzęt na wyjazd w tropiki ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piolud

Gdzie ubezpieczyć(drogi)sprzęt na wyjazd w tropiki ?

Dopinam przygotowania na wyjazd do Afryki (teraz pada i dlatego jest najpiękniejsza).Pojawił się problem z ubezpieczeniem sprzętu !!!
    Firmy ubezpieczeniowe nie chcą nawet do końca wysłuchać zapytania!
    Proszę o podpowiedzi i adresy,jeśli ktoś już przeskoczył podobny temat.
    PILNE RUSZAM 29.06 2005 !!!
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

sprobuj moze ubezpieczyc wszystko co z toba jedzie w jednym pakiecie, moze tak sie da
    Instagram

Komentarz

• krecio
      Początki nałogu
      • 2004
      • 470

Wiekszosc ubezpieczalni ma produkty zwiazane z ubezpieczaniem szeroko rozumianych podrozy. W PZU nazywa sie to "Voyager" a w Warcie "Warta - Trawel" czy jakos podobnie. Tam mozesz ubezpieczyc wszystko co jest zwiazane z wyjazdem tj. koszty leczenia, bagaz podrozny. Ograniczeniem jest napewno suma ubezpieczenia czyli wysokosc do jakiej kwoty masz ochrone. Najlepiej pogadac z jakims uczciwym (moze byc problem) agentem ubezpieczeniowym i to najlepiej z kilkoma z roznych towarzystw. Niech Ci przedstawia swoja oferte i poczytaj dokladnie poszczegolne OWU to bedziesz wiedzial co Ci najbardziej odpowiada. Jak masz karty kredytowe to one czesto tez maja opcje dodatkowa zwiazana z ubezpieczaniem zdazen wystepujacych w czasie podrozowania. To czego szukasz ma dosc szeroka oferte. Gorzej z ubezpieczaniem samego sprzetu foto.
      pozdr.
      krecio

5D + 5D Mk III

Komentarz

• Piolud

Problem ubezpieczenia powoli rozwiązuję.Jeśli jutro dostanę polisę do ręki,to podzielę się rozwiązaniem ! Pozdrawiam

Komentarz

• MaciejM
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 27

Zamieszczone przez Piolud
          Problem ubezpieczenia powoli rozwiązuję.Jeśli jutro dostanę polisę do ręki,to podzielę się rozwiązaniem ! Pozdrawiam
          czekam z niecierpliwoscia
          350D kit

Komentarz

• santiblue
            Początki nałogu
            • 2004
            • 322

Napisz koniecznie co i jak bo ja tez sie niedlugo wybieram daleko i bym chcial wiedziec co z tym fantem zrobic.
            dSLR + coś tam...

Komentarz

• Dolek
              Bywalec
              • 2005
              • 101

Bardzo jestem ciekaw co ci się udało zrobić z tym ubezpieczeniem, bo jak ja jechałem to niestety nic dodatkowo nie udało mi się zrobić w kwestii ubezpieczenia sprzętu.
              Coś tam jest do pstrykania

Komentarz

Pracuję...