[Bunco] Opuszczona fabryka w Tomaszowie Maz.
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Obiekt wygląda zacnie, ale te kontrasty...
Zaczekaj na jakieś bardzoej stonowane światło, ja wiem - pochmurny dzień, i wróć tam. Ze statywem.Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowa -
-
Nie wyostrzaj tak, oczy bola... Wez statyw, ustaw dluzsze czasy i powtorz zdjecia pod wieczor. Zaopatrz sie w kilka swieczek i poeksperymentuj z doswietlaniem nimi kadru, obserwujac cienie detali..Komentarz
-
WatsOn dobrze powiedział; dobry obiekt (można zrobic tam całkiem klimatyczne zdjecia) ale niestety obróbka i wyostrzanie zepsuly efekt końcowy. skorzystaj się z porad kolegow i wrzuc fotki jeszcze raz. Inne światło (późne popoludnie) i dluższe czasy naświelania. I ani rusz bez statywu!:-)Komentarz
-
Lubie takie miejsca , Ale od oglądania tych zdjęć oczy bolą ... Można by to lepiej wykonać ...EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook ProKomentarz
-
Chyba ostrzeżenie dla epileptyków powinieneś dać na początku - toż to przed oczyma skacze!
Chyba domyślam się, jakie było zamierzenie, ale przegięte to zdecydowanie... może gdyby całą tą czystą biel trochę w szarość popchnąć?
Nie, chyba też nie..
No i jak dla mnie strasznie irytujący podpis. Nie lubię zdjęć z trademarkami (a jak, mogę!), zwłaszcza z takimi wielkimi i natarczywymi
D 400D + kit,50/1.8+70-210/4 & Praktica LLC 35/2+50/1.8+80/1.8 & dalmierzowy Kiev 53/2
(czyli - w sporej części - foto-spadek)
Nie znam się, ale nadrabiam entuzjazmem.Komentarz
-
-
łeeeee, kurcze miejsca fajne ale, tak jak już mnie ktoś uprzedził, idź tam jeszcze raz w pochmurny dzień lub późnym popołudniem ze statywem i będzie duuużo milej, kurde ale dałeś z tym wyostrzaniem aż w oczy kole...Komentarz
-
-
To mi wygląda na zakłady Zakłady Włókien Chemicznych Wistom.. truciciela całej okolicy - znam o wiele lepsze zdjęcia tego miejsca, mój kolega robi ich nieco. Ogólnie lipa - o wyostrzaniu nie wspominam nic ^^.Komentarz
-
-
-
przy takim świetle strasznie płasko to wychodzi....
unikaj mocnego słońca popróbuj późnym popołudniem może nawet wieczorami kadry fajne podobają mi się...
ktoś tam pisał o świeczkach...... no nie wiem czy to by coś dało moze przy zdjęciach z modelami ale sama architektura to cienie by straszne były chyba..
aaaa no i zrób kilka zdjęć w środku w kolorach przy dobrym oświetleniu całkiem fajnie to może wyglądać____________________________________________
Canon 5DmkIII + 5D + 350D + szklarnia i pozostałe bajeryKomentarz
-
dość monochromatycznie wyszło co do podobnych miejsc to zdecydowanie polecam to: http://www.opuszczone.com/galerie/pawelana/index.php to nie daleko od tomaszowa w pabianicach i zdiecia kroś naprawde interesujące popstrykałCanon EOS 5D + Canon 28-300/1:3,5-5,6 IS USM, Canon 50/1:1,4 USMKomentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz