[Maciek_K] Quady, OFF-ROAD, motoryzacja
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
dawno tylko blota nie widzialem
Jakos tak 9 mi sie spodobalo najbardziej
-
-
Zdjęcia bardzo fajne. Zwróć jednak uwagę na kompresje. Jak Ty je zmniejszałeś? Wydaje mi się że się lekko rozpikselowały (niektóre programy w taki sposób zmniejszają rozmiar zdjęcia co psuje jego jakość i to nie chodzi o stopień kompresji). Moim zdaniem twój podpis na zdjęciach wiele psuje. zbyt duży rozmiar czcionki, mało profesjonalna czcionka (lepiej wybrać prostszą, zwyczajną) i ten efekt typu "glow" także mi się nie podoba. Jeżeli nie patrze na tę wadę zmniejszenia rozmiaru zdjęć i podpis to zdjęcia moim zdaniem super.Komentarz
-
Komentarz
-
mnie się podobają, czy ciebie też ochlapali błotkiem?Komentarz
-
Komentarz
-
Bardzo fajna dynamika, ciekawe kadry i ciekawe zdjęcia. Czy w okolicach Poznania też można zobaczyć tego typu zawody?Canon 20d Sigma 70-200 f/2.8 Tamron 17-50 f/2.8 Canon 50 f/1,8 .../ /Komentarz
-
Sezon CC, Enduro i MX właśnie się kończy. W tym roku nie znajdziesz raczej żadnej większej imprezy.
Kilka razy do roku odbywają się imprezy na torze motocrossowym "Kacze Doły" we Wschowie, Biedrusku oraz w Obornikach- pod tym względem masz najciekawszą lokalizację w kraju :-D. Czasami bywają też zawody w Pile, Toruniu (były w zeszłym tygodniu), ale to już trochę dalej.Ostatnio edytowany przez Maciek_K; 18650.Komentarz
-
Ja bylem na motocrosie w Ostrowie Wielkopolskim - tez tu mamy tor
- zdjecia w odpowiednim dziale
Komentarz
-
W takim razie muszę poczekać, ale wybiorę się na pewno w przyszłym rokuSezon CC, Enduro i MX właśnie się kończy. W tym roku nie znajdziesz raczej żadnej większej imprezy.
Kilka razy do roku odbywają się imprezy na torze motocrossowym "Kacze Doły" we Wschowie, Biedrusku oraz w Obornikach- pod tym względem masz najciekawszą lokalizację w kraju :-D. Czasami bywają też zawody w Pile, Toruniu (były w zeszłym tygodniu), ale to już trochę dalej.
Canon 20d Sigma 70-200 f/2.8 Tamron 17-50 f/2.8 Canon 50 f/1,8 .../ /Komentarz
-
fajne, a 9 jakoś najbardziej wymowna... zabezpieczałeś sprzęt przed błotkiem?Komentarz
-
Ze względu na dosyć dużą ogniskową (używam zestawu 350D i 70-200L f/2,8 ) zachowuję spory dystans od centrum akcji. O aparat w sumie za bardzo się nie boję, a podczas błotnych zawodów zawsze mam osłonę przeciwsłoneczną na obiektywie, więc teoretycznie mój sprzęt jest bezpieczny. Od błota znacznie gorszy jest kurz- czasami bywam na zawodach, gdzie kurz ogranicza widoczność do 3-4m
oto kilka przykładów:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Komentarz
-
14 swietne
Co do kurzu. Znam z autopsji. Tez robilem 70-200 zdjecia na crosie i wsio mialem w kurzu od piachu. Ale szybko dalo sie wyczyscic. A oslona spisala sie genialnie - nic nie puscila na szklo, dopiero przy zdejmowaniu oslony zabrudzilo mi filtr.
Komentarz
-
Kilkanaście fotek z "Przeprawowego Pucharu Polski Yamaha Cup", który odbył się w listopadzie zeszłego roku na Kielecczyźnie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Więcej zdjęć z imprezy na mojej stronie:
Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz