[tomik23] ślubne

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomik23
    Coś już napisał
    • 2007
    • 95

[tomik23] ślubne

Witam, proszę o opinię zdjęć. Pierwszy raz robiłem taki temat. Na szczęście mogłem popróbować na siostrze . Zdjęcia zrobione 350D oraz 50/1.4.
    Te i kilka innych zdjęć powędrowały do albumu jako taki mały prezent.

Ps. Na szczęście był inny fotograf

1.2.3.
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Świetne! dawaj następne
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• schabu
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1352

sorki, ale do świetnych trochę daleko. poza dosyć fajną konwersją BW w pierwszym to nic ciekawego, ostatnie nieostre, drugie leży pod względem obróbki - choćby cera PM. no ale może pokaż resztę reportażu
      Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• tomik23
        Coś już napisał
        • 2007
        • 95

Zamieszczone przez schabu
        sorki, ale do świetnych trochę daleko. poza dosyć fajną konwersją BW w pierwszym to nic ciekawego, ostatnie nieostre, drugie leży pod względem obróbki - choćby cera PM. no ale może pokaż resztę reportażu
        Dziękuję za opinię.
        Co do nieostrego to prawda lekko ostrość poszła w kosmos
        Co do obróbki cery to wychodzę z założenia, że nie ingeruję no chyba że na życzenie fotografowanej osoby, a że siostra widziała zdjęcia i nie miała uwag to tak pozostawiłem.

Dostawiłem jeszcze 2 zdjęcia, czwarte została zrobione pożyczonym Tamronem 17-55/2.8 ale ten obiektyw jakoś z moim aparatem w ciemnych pomieszczeniach lekko się "gubił".

4.
        5.

Komentarz

• Adso
          Początki nałogu
          • 2007
          • 310

Tamrony tak majo sie gubio...co do zdjęć...podobają mi się dwa pierwsze... trzecie...oprócz ostrości, kompozycyjnie mi nie leży...tzn siostra jakoś tak w tym rogu....
          4... OK...i może tak powinno wyglądać 3?... 5...smacznego, ale taka sobie...w porównaniu z resztą pokazaną.
          galeria: http://adso.digart.pl/digarty/

Komentarz

• wasuch
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 20

Najbardziej udane dwa pierwsze

Pozdrawiam
            http://waldemarsuchecki.ovh.org

Komentarz

• tomik23
              Coś już napisał
              • 2007
              • 95

Zamieszczone przez Adso
              Tamrony tak majo sie gubio...co do zdjęć...podobają mi się dwa pierwsze... trzecie...oprócz ostrości, kompozycyjnie mi nie leży...tzn siostra jakoś tak w tym rogu....
              4... OK...i może tak powinno wyglądać 3?... 5...smacznego, ale taka sobie...w porównaniu z resztą pokazaną.

Co to ostatniego "smacznego" to wstawiłem tak od czapy to się zgodzę
              Tak jak napisałem w pierwszym poście to są moje pierwsze próby bo inaczej tego nie mogę nazwać więc wybaczcie jakość, kadry i obróbkę
              Lustrzanką bawię się od jakiś 2 lat wiem, że jeszcze jest długa droga przede mną.

Komentarz

• Adso
                Początki nałogu
                • 2007
                • 310

no to i tak dłużej niż ja... faktem jest jednak, że na ślubie jeszcze nigdy nie fociłem więc póki co to mogę tylko napisać co mi się podoba a co nie...ale jak zrobić żeby było dobrze to nie napiszę, bo nie wiem
                galeria: http://adso.digart.pl/digarty/

Komentarz

• tomik23
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 95

Zamieszczone przez Adso
                  no to i tak dłużej niż ja... faktem jest jednak, że na ślubie jeszcze nigdy nie fociłem więc póki co to mogę tylko napisać co mi się podoba a co nie...ale jak zrobić żeby było dobrze to nie napiszę, bo nie wiem

Dziękuję wszystkim za opinie. Ciężko się robi komuś zdjęcia jeśli nie chce współpracować, a w moim wypadku tak było

Ps. Polecam obejrzeć "Master of Wedding Photography II", bardzo interesująca pozycja.
                  Ostatnio edytowany przez tomik23; 12011.

Komentarz

Pracuję...