W Blue City w W-wie jest stoisko firmowe Sigmy, podobno od jakiegoś czasu jest możliwość wypożyczenia obiektywu, na dniach ma się pojawić lista szkiel na stronie Sigmy - za godzine jadę sprawdzić
Sigma wypożycza obiektywy :)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
raj dla milosnikow testowania obiektywowZamieszczone przez korbusiatkoW Blue City w W-wie jest stoisko firmowe Sigmy, podobno od jakiegoś czasu jest możliwość wypożyczenia obiektywu, na dniach ma się pojawić lista szkiel na stronie Sigmy - za godzine jadę sprawdzić
Komentarz
-
Komentarz
-
-
sie pomylilem - 135-400Zamieszczone przez kavooJakas nowa Sigma? ;-)
EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 IIKomentarz
-
A tak wracajac do tematu to fajnie fajnie - chetnie wezme to potestowania 10-20, moze jednak skusi mnie roznica w cenie w stosunku do EF-S 10-22
Reszta oferty chyba nie jestem zainteresowany ;-)
Komentarz
-
No Sigma ma też inne perełki, które warto pomacać:
500/4.5
300-800/5.6
120-300/2.8
ale znając życie to takich lufek pewnie nie będą pożyczać :rolleyes:Komentarz
-
no na 10-20 sigmy bedzie trzeba jeszcze troche poczekacA tak wracajac do tematu to fajnie fajnie - chetnie wezme to potestowania 10-20, moze jednak skusi mnie roznica w cenie w stosunku do EF-S 10-22 Reszta oferty chyba nie jestem zainteresowany
produkcja pojdzie całą parą od lipca dopiero
Komentarz
-
sprawdze w poniedzialek - ale i tak trzeba zostawic rownowartosc obiektywuZamieszczone przez p13kaNo Sigma ma też inne perełki, które warto pomacać:
500/4.5
300-800/5.6
120-300/2.8
ale znając życie to takich lufek pewnie nie będą pożyczać :rolleyes:
, takze nie kazdy bym mogl pozyczyc
EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 IIKomentarz
-
mi narazie do testow wystarczyl by APO 50-500mm F4-6.3 EX RF / HSM
edit: a i 28-300mm F3.5-6.3 MACRO
EDIT2:link do info sigmyOstatnio edytowany przez Jac; 857.Komentarz
-
-
Rownowartosc obiektywu... a w umowie maczkiem ze jak znajda chocby ryske to musisz szklo wziac i/lub zastaw przepada
.
Komentarz
-
nie bądź takim czarnowidzem, sprawdzę i dam znaćEOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 IIKomentarz
-
Vitez, wiesz czy tylko tak sobie gadasz wnioskuje ze tylkoo tak swoje 0,03 PLN wtracasz bo jesli mial bym dac zastaw za obiektyw i z powodu "chocby ryski" mialby przepasc to by oznaczalo za zamiast kupic szklo za 5KPLN zaplacilem za wypozyczenie 5KPLN - w takim wypadku nikt by im nie oddal tego szkla...Zamieszczone przez Viteza w umowie maczkiem ze jak znajda chocby ryske to musisz szklo wziac i/lub zastaw przepada
Komentarz
Komentarz