[Marnypopis] - Koncert Afu Ra Kraków

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marnypopis
    • 2008
    • 3

[Marnypopis] - Koncert Afu Ra Kraków

Pierwsze koncertowe

• ewa_olsztyn
    Początki nałogu
    • 2008
    • 311

Nie przepadam za zdjęciami koncertowymi, ale Twoje mi się podobają. Mają ładną kolorystykę, nie są dramatycznie poruszone, tylko lekko nieostre, ale to wynika z tego, że chyba nie ostrzyłeś po zmniejszeniu?
    Mam kilka uwag kompozycyjnych:

1 - wykadrowałabym te paluchy z prawej krawędzi, tnąc za tym czymś trójkątnym i proporcjonalnie górą, wysunęłoby to też głowę artysty ze środka kadru.
    2 - za dużo góry, poprostowałabym w prawo i kadrowałabym sylwetkę do lewej i w dół
    3 - a tu cięłabym proporcjonalnie z lewej i z góry, i wyplamkowałabym tę strzałę, co mu przebiła dłoń

Jeżeli to są Twoje pierwsze zdjęcia koncertowe, to - na mój gust - świetny początek!

PS: Czemu ten sympatyczny gość występuje w bieliźnie?

Komentarz

• Marnypopis
      • 2008
      • 3

Witam !!!
      Dzieki za krytyke napewno sie przyda Smialo moge powiedziec ze to byl moj pierwszy koncert ktory mialem okazje fotografowac. W niedalekiej przyszlosci bede mial jeszcze wiecej okazji do fotografowania, wlasnie na koncertach.

Jesli chodzi o ostrzenie ,to nie ostrzylem z racji mozliwosci uzyskania duzego ziarna.Ktore w tym przypadku nie bylo by porzadane.

Pozdrawiam!

Komentarz

• ewa_olsztyn
        Początki nałogu
        • 2008
        • 311

Spróbuj odszumić, zmniejszyć i wtedy podostrzyć. Może pomoże?

Komentarz

Pracuję...