Filmiki w 40d

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Harnash
    Coś już napisał
    • 2005
    • 94

Filmiki w 40d

I widocznie ktoś pozazdrościł 5d mkII filmików

It's all been about the EOS 5D Mark II and Nikon's D90 HD video recording options for the last few weeks, but owners of the Canon EOS 40D will be

Teraz czekać na kolejne "ulepszenia" :-D
  • mcdenko
    Bywalec
    • 2005
    • 144

Znalazlem cos takiego Moze to tylko pomylka? A moze w nowym firmware do 40D zobaczymy AF microadjustment?

Komentarz

• himi
      Zablokowany
      • 2006
      • 2638

Ja jestem pewien, że w nowym sofcie do 50d będzie opcja uzyskania 49 pól krzyżowego AF i servo z jedynek

Komentarz

• jotes25
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 3609

W nowy sofcie do 40d mogą być:

- porządne AutoISO
        - AF MicroAdjustment
        - AF w LV

i wiele, wiele innych.

Ale żadnej z tych rzeczy nie będzie, bo:

1. to są argumenty, dla których warto (?!) będzie kupić 50d, 60d, 70d itd. itp.,

2. takie udogodnienia to tylko u Nikona

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

W wątku o Canonie 40D już o tym było: http://www.canon-board.info/showpost...postcount=1663.

Tu zresztą też.
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• jotes25
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 3609

Tyle, że ja się nie odniosłem do tytułowego postu. Bo prawdę mówiąc jest bez sensu. Zresztą tego przerobionego hack-softu i tak nie będzie. Bardziej zainteresowała mnie kwestia "przecieku" na oficjalnych stronach Canona, ale tutaj też jestem pesymistą - raczej ktoś pomylił 40d z 50d przygotowując materiał. Zresztą minęły już 2 miesiące i cisza...

Komentarz

Pracuję...