Co myślicie o taki zestawie do domewego portretu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gabrielr24
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

Co myślicie o taki zestawie do domewego portretu

Witam!

Mam możliwość kupienia małego zestawu do domowego studia. Dwie lampy jak na zdjeciu, 2 parasoli i 2 statywy za 500zł. Jest jedno ale. W jednej z lamp są do wymiany trzy żarówki/żarniki n ie wiem jak to nazwać.
    Pytanie do znawców czy warty zestaw ceny? Oczywiście jest używany. Ile mogą kosztować i jaka może być cena takich "zarówek błyskowch"?

• an_zak
    Początki nałogu
    • 2006
    • 427

Jeśli naprawa miałaby wynieść ~100zł, to proponowałbym zamiast tego:

Komentarz

• sv

Zamieszczone przez gabrielr24
      Witam!

Mam możliwość kupienia małego zestawu do domowego studia. Dwie lampy jak na zdjeciu, 2 parasoli i 2 statywy za 500zł. Jest jedno ale. W jednej z lamp są do wymiany trzy żarówki/żarniki n ie wiem jak to nazwać.
      Pytanie do znawców czy warty zestaw ceny? Oczywiście jest używany. Ile mogą kosztować i jaka może być cena takich "zarówek błyskowch"?

500 zł to o 499 za dużo za ten złom

Komentarz

• Tezet-gdynia
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1283

To sa zwykle palniki stosowane mi. takze w stroboskopach. Najprawdopodobniej sa to IFK-120 ktore mozna dostac w cenie 10zl za sztuke
        www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• robgr85
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1719

wiesz... to Twoja decyzja. Ja bym się chyba nie pokusił o kupno takich rzęchów. Nie wiadomo czy palniki się poprostu wypaliły, czy może padła jakaś elektronika i przepala wszystkie palniki które się podłączy...

moim zdaniem szkoda kasy i nerwów.
          Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• gabrielr24
            Coś już napisał
            • 2007
            • 99

Jestem po wymianie palinków 3zł/szt + 20 minut roboty więc wszystko działa bez problemu. Po długich targach sprzedawca zszedł do ceny 200zł za komplet. Chyba się pokuszę na taki zestaw.

Komentarz

Pracuję...