Canon zwiększa produkcję obiektywów

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aqua
    Uzależniony
    • 2004
    • 727

Canon zwiększa produkcję obiektywów

Popularność cyfrowych lustrzanek systematycznie rośnie co zmusza producentów do nowych inwestycji, by mogli sprostać zwiększonemu zapotrzebowaniu na obiektywy.

Ze względu na zwiększone zapotrzebowanie i prognozy przewidujące jego dalszy wzrost, Canon postanowił rozbudować swą tajwańską fabrykę produkującą obiektywy. Inwestycja ta, której realizacja ma zakończyć się w lipcu 2009 roku pochłonie około 2 mld jenów (ok. 45 mln złotych). W jej ramach powierzchnia fabryki zwiększy się o 13 744 m² (do 59 276 m²) a zatrudnienie wzroście o 600 osób (do 3000 pracowników).

Serwis fotografuj.pl : Aktualności : Wydarzenia : Canon zwiększa produkcję obiektywów - serwis dla entuzjastów fotografii cyfrowej i analogowej, zarówno dla hobbystów, jak i zawodowców oraz tych, którzy chcą po prostu robić lepsze zdjęcia. Zajrzyj do nas!
  • neat84
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 49

Ciekawa wiadomosc. Szkoda ze u nas w PL nie produkuja moze udaloby sie wynegocjowac lepsze ceny dla uzytkownikow CANON-BOARD
    A ja mam canona...

Komentarz

• schabu
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1352

myślę, że przy obecnej cenie złotówki to nie bardzo. ciekawi mnie tylko które szkła produkują na Tajwanie. wszystkie, EF-S czy może same eLki.
      Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• aqua
        Uzależniony
        • 2004
        • 727

Zamieszczone przez neat84
        Ciekawa wiadomosc. Szkoda ze u nas w PL nie produkuja moze udaloby sie wynegocjowac lepsze ceny dla uzytkownikow CANON-BOARD
        Moze nie wiedza o nas, trzeba do nich napisac

Komentarz

• sebcio80
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2655

wszystkie L sa niby 'made in Japan'
          Moje wątki na forum: sport | fashion
          | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• Tomasz Golinski
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 8623

Zamieszczone przez neat84
            Już widzę te wątki: "Czy to prawda, że 70-200/4 zrobione w Pcimiu ma większy BF niż japońska wersja?", "Mój kit mydli, czy to dlatego, że jest spod Radomia?"
            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• PrzemQs
              Bywalec
              • 2008
              • 117

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
              Już widzę te wątki: "Czy to prawda, że 70-200/4 zrobione w Pcimiu ma większy BF niż japońska wersja?", "Mój kit mydli, czy to dlatego, że jest spod Radomia?"
              HUAHAHAH wyłożyłem sie na plecy Bo wyobraziłem sobie tą burze mózgów
              Enter the Workshop

Komentarz

Pracuję...