Mam prośbę-zaproszenie: chcę poznać wszystkich forumowiczów posiadających EOSa 350D (oczywiście w celach fotograficznych). Proszę więc się ujawnić (może w tym wątku), aby można było szybko zapytać Was lub poprosić np. o opinię jak co się sprawuje... Dzięki :grin:
Do posiadaczy 350D
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
A kto kogo bedzie fotografowal?Zamieszczone przez ewa eoskaEOSa 350D (oczywiście w celach fotograficznych)
Komentarz
-
-
Pytaj Eoska...tutaj jest parę osób które Ci nie powiedzą: poszukaj sobie w Googlach
Mnie tak potraktowano na starcie i trochę mnie to zniechęciło...Ale to chyba nasza cecha narodowa...
albo forumowa....Teraz wolę czytać
Mam aparat....Komentarz
-
-
A ja będę posiadałZamieszczone przez KhazadMelduje się posiadam 350D od trzech tygodni i jestem bardzo zdowolony.
.
Ewo ....a na co kusisz :grin: ??Pozdrowienia
Piotr

Komentarz
-
-
350 i 20.....troszkę obiektywów są i L , 580 , gripy , światła studyjne i filtryKomentarz
-
-
no dobra... przyznaje się... od połowy marca...Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
-
Ja również
50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EXKomentarz
-
Ja także od dwóch, tygodniu. Nie wiem tylko jak sprawdzić czy mam ten BF/FF. Generalnie jest super.Komentarz
-
...a ja sie nie dam żadnym testomZamieszczone przez mmszaJak Ci generalnie jest super to niech Cię ręka Boska broni od robienia testów na FF/BF
skromny dorobek...www.pbase.com/alv32Komentarz
Komentarz