Błękitna Północ

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ewa_olsztyn
    Początki nałogu
    • 2008
    • 311

Błękitna Północ

Ścięło mnie z nóg, popatrzcie:
    Nature photography by John Hyde. Specializing in Alaska, it's wildlife, it's wild places and people in the wilds, Wild Things Photography offers both stock and assignment services throughout Alaska. Whales, eagles, wolves, bears, glaciers, icebergs,
  • pawelsz
    Bywalec
    • 2008
    • 141

a tak- ujęcia wody + spod wody powalają normalnie, a do tego ta krystalicznie czysta woda, eh
    40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Komentarz

• adi3124
      Bywalec
      • 2008
      • 122

Ciekawe jaką lunetą polował na te ptaszki ;D konkretne zdjęcia
      EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro

Komentarz

• ewa_olsztyn
        Początki nałogu
        • 2008
        • 311

Mnie urzekły zdjęcia wilków...

Komentarz

• sniper88
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1156

Mam te galerie w ulubionych od dawna
          WWW | 500px | IG
          Semper in altum

Komentarz

• Jazzman
            Coś już napisał
            • 2007
            • 72

Bardzo fajna galeria, dzięki za linka. Niezmiernie podobają mi się zdjęcia na kajakach.
            Nature photography by John Hyde. Specializing in Alaska, it's wildlife, it's wild places and people in the wilds, Wild Things Photography offers both stock and assignment services throughout Alaska. Whales, eagles, wolves, bears, glaciers, icebergs,

Ciekawe jak wyglądał proces realizacji tych zdjęć (sprzęt, filtry tzw. back stage ). To zawsze intryguje bo efekty są świetne.

Komentarz

Pracuję...