czym crackowac 300d Wasia czy Undutchables ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

czym crackowac 300d Wasia czy Undutchables ?

mam pytanie co do nowego softu w 300d, jakie sa roznice miedzy wasia a undutchables, i czy jest to niewykrywalne ? to znaczy czy w razie jakiejs awarii serwis canona nie powie mi ze oni tego body nie tkna bo bylo grzebane w sofcie, pozdrawiam...

• mganko
    Bywalec
    • 2005
    • 127

Zamieszczone przez thorin
    mam pytanie co do nowego softu w 300d, jakie sa roznice miedzy wasia a undutchables, i czy jest to niewykrywalne ? to znaczy czy w razie jakiejs awarii serwis canona nie powie mi ze oni tego body nie tkna bo bylo grzebane w sofcie, pozdrawiam...
    wykryalne to jest, na gwarancji napewno zarzucą Ci że grzebane było a poza gwwarancją to niewiem, może po prostu nie będą się czepiać

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Nie bylo by lepiej zanim wyslesz do serwisu wgrac oryginalne oprogramowanie?
      ...

Komentarz

• tpop
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1465

pod warunkiem ze to nie soft sie posypal lub guziki z tylu nie przestaly dzialac jak mi sie dawniej przytrafilo . I zanioslem takiego do serwisu . "Uuuu a pan tu ma jakis zmodyfikowane oprogramownie". Ja mowie: no pewnie ze mam, lepsze jest i nawet niech mi pan nie mowi ze mi dlatego guziki przestaly dzialac .
        Ostatnio edytowany przez tpop; 553.
        photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• McKane
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2015

A jesli chodzi o glowne pytanie to lepiej undutchables
          http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

Narazie to najczesciej padaja migawki i lustra chyba... Czyli cos co z czasem sie zuzywa.

Pozatym zawsze mozna sie klucic. Mechaniczne uszkodzenia oprogramowaniem? Serwisant by juz musial niezlym dziwakiem byc zeby Ci to wmawial.

Ja tam bylem bardzo z wasi zadowolony. Undutchables jakos nie bardzo mi podeszlo w/g opisow, wiec nie instalowalem. Z podstatowych trybow nie korzystalem, a kombinowanie AI Servo na 2 przyciski jakos mi srednio podchodzilo.
            ...

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

mhmm dzieki, domyslnie w moim zapytaniu chodzilo wlasnie o to KuchatK-u ze wysylajac do serwisu z oryginalnym orpogramowaniem beda sie czepiac, czy da sie wykryc ze bylo inne oprogramowanie, moglbym prosic o jakies konkretne roznice miedzy wasi a undutchubles ? bo narazie mam tylko jeden glos na ten i jeden na tamten soft : )
              Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• tpop
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1465

tak na prawde to oba softy roznia sie detalami. Glowne najbardziej przydatne funkcje sa w obu.

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

ale przecież jest (nawet przyklejony) wątek o undutchables...
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                  Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• thorin
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1990

no pewno i jest ale leniom zamiast przeszukiwac forum latwiej wpisac topic i od razu ma sie odpowiedz : )

Komentarz

• tpop
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 1465

zamiast przeszukiwac forum latwiej wpisac topic i od razu ma sie odpowiedz : )
                      zaczynasz kroczyć po bardzo delikatnym gruncie.

Komentarz

• KuchateK
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 4895

Nie da sie wykryc ze bylo. Nie wydaje mi sie zeby szukali tez tego, skoro wiekszosc uszkodzen jest mechaniczna.

Szukales jakie sa roznice? Przeciez bylo o tym na forum...

Zmiana to dorzucenie mozliwosci zrobienia zdjecia w ai servo poprzed podpiecie do tego lewej strzalki (trzymasz, sledzi obiekt, przyciskasz, robi zdjecie, przyciskasz jeszcze raz i od nowa...). Ma to pare wad i to raczej kombinatoryka stosowana. Do tego udostepnili mozliwosc robienia raw'ow i wyswietlanie pelnego info w trybach dla niekumatych.

A reszta to samo co wasia. Poszukaj sobie.
                        ...

Komentarz

• KuchateK
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 4895

Zamieszczone przez tpop
                          no pewno i jest ale leniom zamiast przeszukiwac forum latwiej wpisac topic i od razu ma sie odpowiedz : )
                          zaczynasz kroczyć po bardzo delikatnym gruncie.
                          Nie wiem co w tym delikatnego? Cackac sie jak z rocznym dzieckiem "nie rusz, nie idz, nie tak... o tak..."? Nie wiesz ze jak sobie na zbyt wiele pozwolisz to Ci na glowe wejda?
                          ...

Komentarz

• thorin
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1990

tpop, spoko spoko, nie pije do naiwnosci , tylko do uprzejmosci forumowiczow, choc pewno coraz bardziej sie motam : ) KuchateK, czy ja czegos nie rozumiem, przeciez raw-y standardowo mozna chyba robic w 300d ?

Komentarz

• KuchateK
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 4895

Standardowo to je mozna robic w P, Tv, Av i M. Na ikonkowych trybach nie mozna.
                              ...

Komentarz

Pracuję...