Dobry sklep FOTO w Krakowie.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ArturBonoVox
    Uzależniony
    • 2007
    • 684

Dobry sklep FOTO w Krakowie.

Witam serdecznie,

Poszukuje dobrego sklepu foto w Krakowie. Chodzi mi o dostepnosc obiektywow i ceny.
  • BlueICE
    Bywalec
    • 2008
    • 111

Ja zaopatruje sie w fotopanoramie na sławkowskiej.
    FOTOPANORAMA - Sklep fotograficzny w Krakowie. Aparaty cyfrowe - lustrzanki, lampy błyskowe, statywy, obiektywy. Komis

Rewelacyjna obsługa, jak czegoś niema to sprowadzą i ceny zazwyczaj mozna lekko ponegocjować
    No i jeżeli chodzi o testy obiektywu przed zakupem też nie ma problemu, są tablice, statywy, wszystko co potrzeba
    400D -> 60D -> D300s -> D50 -> D600

Komentarz

• ArturBonoVox
      Uzależniony
      • 2007
      • 684

Dzieki BlueICE za info. Mam ochote na 135/2.0 L ale widze, ze cena 3349 czyli o 249 zl wiecej niz na Odrzanskiej z Wrocka (gdzie zreszta z wielka przyjemnoscia chodze, bo atmosfera sie zrobila mila i negocjuja ceny). Chyba, ze jest ktos z Krakowa kto ma to zacne szklo na sprzedaz, ewentualnie we Wrocku.

Komentarz

• kubaj
        Początki nałogu
        • 2008
        • 280

co by nie powiedziec o fotopanoramie /drogo/ to napewno nie jest to rewelacyjna obsluga, tzn. jesli ktos tam juz musi kupowac to najlepiej rozmawiac z samym szefem ktory jest przemilym czlowiekiem, pracuje tam jednak taki lysy gosc, wystrzegac sie go nalezy jak ognia, zrobi wszytsko by np. wmowic Ci ze Twoj obiektyw nie ma FF/BF albo ze "tak to juz jest", z szefem jest calkiem inna rozmowa ze tak powiem na poziomie i z usmiechem.

Komentarz

• ArturBonoVox
          Uzależniony
          • 2007
          • 684

Sprawdzalem ceny na ceneo.pl i przyznam, ze Krakusy loja na ostro. Wroclaw jednak wymiata.

Komentarz

• Mechanick
            Dopiero zaczyna
            • 2008
            • 24

PL. Bohaterów Getta 2
            D-photo o ile pamiętam.

Komentarz

• sal
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1122

Zamieszczone przez ArturBonoVox
              Mam ochote na 135/2.0 L
              Z ciekawości - dlaczego nie kupisz u któregoś z TIP-ów?
              Zakładam, że sprawdzanie na miejscu nie jest argumentem, skoro chciałeś kupić 5D i obiektywy z wysyłką do Dublina...
              Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• ArturBonoVox
                Uzależniony
                • 2007
                • 684

Sal, kupilem w Dublinie na miejscu. W dobrej cenie i pakietem dodatkowym. A teraz z racji urlopu chce kupic szkielko(a) w Ojczyznie.

Komentarz

• sal
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 1122

No to weź zapytaj któregoś TIP-a, wyjdzie Ci na pewno taniej niż w jakimkolwiek sklepie :-)
                  Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• ArturBonoVox
                    Uzależniony
                    • 2007
                    • 684

Sal masz racje, tyle, ze ja lubie obejrzec sobie zabawki przed zakupem. A, ze przechodze na stalki to chce sobie obmacac to i owo.

Komentarz

• Kolekcjoner
                      Obertroll
                      • 2006
                      • 18793

Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
                      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                      Kapitan Wagner

Komentarz

• igor58
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1872

W Fotopanoramie kupowałem obiektyw (Tami 17-50), filter, monopod. Ceny są lepsze niż w Fotoplusie, obsługa zdecydowanie milsza (pani!). Ostatnio poprosiłem o 70-200 4.0 L, i nie było problemu, bawiłem się nim pół godziny. Fajne raty, mają dobry z "układ" z dwoma bankami. Uwaga: sprzedaż tylko za gotówkę (karty nie są respektowane). Niezły komis.
                        Generalnie polecam.

Pzr.

I.

Komentarz

• bs300f
                          Coś już napisał
                          • 2006
                          • 68

Ja zdecydowanie mogę polecić Fotopanoramę.

Komentarz

• ArturBonoVox
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 684

Ja tak obserwowalem ceny. W jednym cos jest taniej w innym drozej. Do srody mam czas. Najgorsze jest to, ze nie wiem ktora nowa zabawke sobie wybrac. Za malo na super cos i za duzo na takie sobie.

Komentarz

• ripek
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1486

To może najpierw zdecyduj co właściwie chcesz a potem marudź że tu drogo a tam taniej Ech

Ja kupuję w fotopanoramie i nie narzekam ... na 85L dostałem 500zł zniżki
                              Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

Pracuję...