Pytanko

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gegebgege
    • 2008
    • 14

Pytanko

Mam pytanie czy jestem slepy czy czytac nie umie ale robie zdjecia w 40 D z rozdzielczoscia 72 dpi czy da sie gdzies poprawic rozdzielczosc zeby robil w wiekszej np 200 dpi Bardzo dziekuje za odpowiec.
  • HuleLam
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1641

Zamieszczone przez gegebgege
    Mam pytanie czy jestem slepy czy czytac nie umiem ale robie zdjecia w 40 D z rozdzielczoscia 72 dpi czy da sie gdzies poprawic rozdzielczosc zeby robil w wiekszej np 200 dpi Bardzo dziekuje za odpowiec.
    Ani chybi jedno z dwojga. Może to Cię trochę oświeci:

pozdravki.
    Fotograf platoniczny

Komentarz

• asdfasfd
      Zablokowany
      • 2007
      • 341

Rozdzielczość jest stała i zależy od ilości pikseli. Nie da się jej przestawić na wyższą - można tylko zrezygnować z części pikseli.

Komentarz

• RNz
        Uzależniony
        • 2007
        • 708

Zamieszczone przez gegebgege
        Mam pytanie czy jestem slepy czy czytac nie umie ale robie zdjecia w 40 D z rozdzielczoscia 72 dpi czy da sie gdzies poprawic rozdzielczosc zeby robil w wiekszej np 200 dpi Bardzo dziekuje za odpowiec.
        Da się poprawić, ale dopiero przy obróbce na komputerze.
        Na razie mogę cie zapewnić, że nic źle nie ustawiłeś. Poczytaj o problemie, to zrozumiesz zasadę.
        A na przyszłość prośba: formułuj jaśniej temat postu, bo "pytanko" może się odnosić do wszystkiego na świecie.

Komentarz

• gegebgege
          • 2008
          • 14

Dzieki wszystkim za odpowiedzi bo juz byłem przerarzony bo z wczesniejszym body N.....n maiłem rozdzielczosc 200 dpi i juz myslałem ze cos ustawic nie moge [QUOTE

Komentarz

• asdfasfd
            Zablokowany
            • 2007
            • 341

A mi photoshop wyświetla 240 ppi.

Komentarz

• MacGyver
              Cenzor
              • 2006
              • 7043

Na przyszłość, z takimi pytaniami, polecam dział "Dla początkujących".
              Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...