Widzieliście gdzieś taniej Canona 10-22mm 479EUR

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tom170
    Początki nałogu
    • 2007
    • 252

Widzieliście gdzieś taniej Canona 10-22mm 479EUR

Podaje linka do aukcji na e-bay:

http://cgi.ebay.de/Neu-Canon-EF-S-10...QQcmdZViewItem

Taniej chyba nigdzie nie ma. Ten niby z HongKongu i do tego darmowa wysyłka :-/

Nie wiem co o tym myśleć to ok 600-700zl taniej niz w polsce

Najlepsze jest to, że przez rok jakby sie coś ze szklem działo można odesłać do naprawy na ich koszt. I oni przeslą go spowrotem również na swój koszt.
    Ostatnio edytowany przez tom170; 13364.
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
  • fahrenheit
    Początki nałogu
    • 2008
    • 360

a w krasnoludki też wierzysz , wg mnie 97 proc zadowolenia skądś się wzieło. Normalnie jest koło 99 proc, a poza tym jestem pesymistą jeśli chodzi o super-hiper-ekstra okazje

Komentarz

• orte
      Bywalec
      • 2006
      • 172

To popatrz za co ma negatywy, 2 za to że naliczono cło!! i jeden za kuriera.
      Dziwne jest tylko dla mnie to, ze wszystkie są z lipca i to z 10 dni lipca, hmmm
      DigitalRev to DUŻY sprzedawca, ma też inne konto (nie eu) i trochę ludzi już u niego kupiło także z polski.
      Z forum też już kupowali u niego, ja także.
      Tom poszukaj jeszcze u nas opinii o konkurecji tzn. Albercie w Kea Photo.
      Też powinien mieć te szkiełko w ofercie.

Komentarz

• ruru

Również chcę kupić ten obiektyw (wraz z 17-55/2.8 IS USM - amazon.com 999$ - u nas 2888 zł).
        Przy aktualnym kursie ok. 3.3 zł za 1 euro to ok. 1470 zł - niezła cena. U nas 2145 zł. Taniej tylko w amazon.com - 710$.
        Niestety obydwie oferty obarczone ryzykiem 22% VAT (cło jest niewielkie).
        Wtedy łączny koszt ok. 1900 zł (VAT naliczą od faktury dołączonej do przesyłki powiększonej o cło), czyli lepiej dołożyć 2xx zł i mieć krajową gwarancję.
        Ucieczką przed VAT-em może być jedynie przywiezienie przez znajomego/kogoś z rodziny. Właśnie próbuję to zorganizować.
        Oszczędność na dwóch obiektywach 5000 zł - 1710 $ = ok. 1500 zł :-)
        Warto powalczyć ..
        Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...