[addi] Syn

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • addi
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 44

[addi] Syn

Witam wszystkich użytkowników. Forum czytam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz odważyłem się coś pokazać . To moje pierwsze kroki z lustrzanką, więc proszę o wyrozumiałość. Z góry dzięki za wszelkie komentarze.

1.

2.
    www.kradziej.pl - zabezpiecz sprzęt przed kradzieżą
  • ewa_olsztyn
    Początki nałogu
    • 2008
    • 311

Bardzo ładny Chłopczyk - gratulacje!
    Na pierwszym - brak konsekwencji. Trzeba było fotografować oboje, z mamą odwróconą do obiektywu, albo samo dziecko. Na drugim - niestety nie ta pora, słońce wysoko i stąd nieładne cienie na twarzyczce. Obydwa - jak najbardziej do rodzinnego albumu.

Komentarz

• aleks
      Bywalec
      • 2007
      • 163

To ja jeszcze do pierwszego, ja bym ten kadr przesunął w prawo. Mam wrażenie, że widzę lekkie prześwietlenia na policzkach..
      Jeśli chodzi o 2 to tak, jak Ewa, nie ta pora na portrety
      --------------------

Komentarz

• addi
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 44

Dzięki za uwagi. Co do drugiego to rzeczywiście pora fatalna, niestety ciężko było "zorganizować" inną. Na pierwszym chciałem pokazać dziecko, dlatego mała GO i takie, a nie inne "ustawienie" mamy, ale rzeczywiście im dłużej się przyglądam tym bardziej mam wrażenie, że niezbyt fortunnie to wyszło :-|.

Dołączam jeszcze jedno do kompletu. Tym razem sama mama. Może to wyszło bardziej "portretowo".

3.
        www.kradziej.pl - zabezpiecz sprzęt przed kradzieżą

Komentarz

Pracuję...