off festival Mysłowice - ktoś się wybiera?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • RNz
    Uzależniony
    • 2007
    • 708

off festival Mysłowice - ktoś się wybiera?

Czy ktoś z Was wybiera się na off do Mysłowic?
    OFF Festival jeden z największych festiwali muzycznych w Polsce, największy festiwal muzyki alternatywnej w Polsce, odbywa się co roku w sierpniu w Dolinie Trzech Stawów w Katowicach

Jeżeli tak, to czy macie jakieś doświadczenie ze sprzętem?
    wpuszczą / nie wpuszczą / brać / lepiej nie ryzykować?

• OsMax
    Bywalec
    • 2007
    • 186

Zamieszczone przez RNz
    Jeżeli tak, to czy macie jakieś doświadczenie ze sprzętem?
    wpuszczą / nie wpuszczą / brać / lepiej nie ryzykować?
    Dozwolone jest wnoszenie amatorskich, kompaktowych aparatów cyfrowych do 3,2 Mpix oraz tych wbudowanych w telefony komórkowe. Zabronione jest używanie aparatów z wykorzystaniem lampy błyskowej.

Niedozwolone jest wnoszenie profesjonalnego sprzętu fotograficznego oraz video w tym kamer cyfrowych, lustrzanek cyfrowych i analogowych, średnio i wielkoobrazkowych, itp.

W celu uzyskania zgody/akredytacji na użycie profesjonalnego sprzętu foto-video skontaktuj sie z nami (patrz dział media).
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Komentarz

• RNz
      Uzależniony
      • 2007
      • 708

Tyle to sam doczytałem...
      Chodziło mi o wasze/twoje doswiadczenie w tej sprawie.
      Ja ze swojego wiem, ze na niektóre imprezy da się mimo zakazu wnieść sprzęt i walnąć fotki...

Komentarz

• OsMax
        Bywalec
        • 2007
        • 186

No skoro sam do czytałeś to już wiesz że to będzie zależeć od szczęścia lub pecha
        Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Komentarz

Pracuję...