[ piszczal ] ślubne

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piszczal
    Początki nałogu
    • 2006
    • 459

[ piszczal ] ślubne

Witam.

Zapewne większość z Was czynnie fotografujących popełniła kiedyś jakiś ślub.
    Tak zdarzyło się i mnie kilka lat temu, następnie zadowolenie młodzi podali namiar na mnie kolejnym i tak z polecenia zebrało się tych ślubów kilka, więc za amatorskimi zdjęciami przyszedł czas na równie amatorską ich prezentację.
    Zapraszam do oglądania i pozdrawiam

Piszczał

aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

Dla mnie te zdjęcia są nudne do bólu. Właściwie każda sesja wygląda podobnie, ale nie znam się za bardzo na tego typu tematyce i być może to że są nudne i takie same w tym przypadku jest atutem. Ale jak widziałem zdjęcia ślubne kaliny i markab to tam nie widziałem sztampy, każda sesja u nich jest świeża i unikalna. Ale możliwe że dużo zależy od pary na jaką się trafi. Pozdrawiam.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• piszczal
      Początki nałogu
      • 2006
      • 459

kalina i markab to nie ta liga raczej :-)
      pozdrawiam
      aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• pank
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1502

No to może najwyższy czas przenieść się do innej ligi?
        Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• piszczal
          Początki nałogu
          • 2006
          • 459

nie wiem, sprawia mi przyjemność fotografowanie znajomych podczas ich ślubu, a zawracanie sobie głowy zawodowstwem pozostawiam tym którzy postanowili żyć z fotografii.

Komentarz

• pank
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1502

Miałem na myśli raczej same zdjęcia niż motywy ich robienia. To że fotografujesz znajomych nie przeszkadza chyba w podpatrywaniu najlepszych, wyciąganiu wniosków i wcielaniu tego w czyn? W Twojej galerii widać stagnację, jakbyś, zadowolony z osiągniętych wyników zupełnie nie miał ochoty na robienie lepszych zdjęć. No chyba że nie masz.

Komentarz

• Piotrfoto
              Dopiero zaczyna
              • 2007
              • 34

kilka ujęć bardzo fajnych, kilka skopany kolor...

Komentarz

• piszczal
                Początki nałogu
                • 2006
                • 459

to bardzo ciekawe co piszesz, postaram się na przyszłość zastosować do Twoich rad, dziękuję

Komentarz

• sowask8
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 166

tyle plenerów juz za sobą, ale kadry monotonne brak ciekawych pomysłow, ale dobrze ze sie wychyliłes moze zaczniesz zwracac uwage na detale, szczegóły, wdrozysz cos świerzego w swoje fotografie, tu nie chodzi o bycie pro by robic lepsze kadry, czy miec lepsze pomysly na zdjecia.
                  Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Komentarz

• piszczal
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 459

Zamieszczone przez sowask8
                    moze zaczniesz zwracac uwage na detale, szczegóły, wdrozysz cos świerzego w swoje fotografie,
                    co masz na myśli pisząc o zwracaniu uwagi na detale?
                    pzdr

Komentarz

Pracuję...