[ salonmops ] egzotycznie TORONTO CARIBANA 2008

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • salonmops

[ salonmops ] egzotycznie TORONTO CARIBANA 2008

witam
    znalazłem sie we włascowym miejscu o własciwej porze i zrobiłem kilka pssstrykow
    coroczna impreza ,odbywa sie raz w roku,powiedzmy ze jeszcze trwa;-)
    tańce,muzyka,gołe brzuszki:....takie tam

Ostatnio edytowany przez Gość; 7987.
  • hyzop
    Początki nałogu
    • 2006
    • 413

Na wszystkich fotach imprezowicze mają jakieś zafrasowane miny, na 1 to pani wygląda jakby na taśmie w fabryce pracowała.

Komentarz

• kucza21
      Uzależniony
      • 2007
      • 518

Ja też nie rozumię:/ Nie dość, że dobrałeś najgorsze twarze, bo spodziewam się, że były tam lepsze kobiety z karaib to dodatkowo wszystkie mają twarz jakby to był koniec karaib czy jak to cholerstwo się piszę

Komentarz

• jedrucha
        Bywalec
        • 2007
        • 110

Zamieszczone przez kucza21
        Ja też nie rozumię:/ Nie dość, że dobrałeś najgorsze twarze, bo spodziewam się, że były tam lepsze kobiety z karaib to dodatkowo wszystkie mają twarz jakby to był koniec karaib czy jak to cholerstwo się piszę
        Karaibów Zgadzam się z przedmówcami. Poza tym staraj się unikać centralnych kadrów.
        Jędrek

Komentarz

• sowask8
          Bywalec
          • 2006
          • 166

na 3 pierwszych zdjeciach zostawiłes troszke za duzo przestrzeni nad ich głowami, niebo nei jest az tak potrzebne na tych zdjeciach, jak reszta dopisze się ze mogłeś wybrać inne tancerki.
          Ostatnio edytowany przez sowask8; 8532.
          Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Komentarz

• pplecke
            Dopiero zaczyna
            • 2008
            • 24

Ja bym chętnie zobaczył kilka portretów kontaktowych z tej imprezy, mi malutkim kompakcikiem się udało takie zrobić na podobnej paradzie więc się da
            Bardzo mało radości widać w tych ludziach -niestety. Troszkę to wygląda jakbyś bał się podejść bliżej i robił foty z ukrycia.

Komentarz

Pracuję...