Problemy z A590 IS

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szumi_1

Problemy z A590 IS

Robiąc zdjęcia w pomieszczeniach lub w nocy canonem a590is,po środku zrobionego zdjęcia jest wyrażnie widoczny jasny pas po błysku lampy.Czy to jest normalne w tjj klasie aparatów?pozdrawiam
    Ostatnio edytowany przez Gość; 18655.
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

pokaz jakies zdjecie. ja u siebie nie zauwazylem, ale jak bede wiedzial czego szukac to sprobuje cyknac i sie przyjrze
    www albo tez flickr

Komentarz

• szumi_1

Ale jak mam pokazać zdjęcie?niestety Ja w tych komputerowych sprawach jestem ,,CIENKI'' może wyślę Ci na maila?pozdrawiam
      Ostatnio edytowany przez Gość; 18655.

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12226

Zamieszczone przez szumi_1
        Ale jak mam pokazać zdjęcie?niestety Ja w tych komputerowych sprawach jestem ,,CIENKI'' może wyślę Ci na maila?pozdrawiam
        no moze byc i tak. adres znajdziesz w profilu
        www albo tez flickr

Komentarz

• jasfas

problem z włączeniem Canon A590IS

Witam
          Mamy spory problem ponieważ po rozładowaniu baterii w aparacie i włożeniu nowych < dwa komplety były sprawdzane > nie mogę uruchomić aparatu, nie wiem czy to możesz być spowodowane, baterie przekladalem i wyjmowalem wielokrotnie, także karte pamieci i wszsytko inne co mi przyszlo do glowy ale nic to nie pomogło, nie wiem czy mógł się on zablokować w jakiś sposób po wyładowaniu baterii ? czy jest tam możesz jakies guzik do restartu bo nie takie nie widzialem ?
          Jeżeli ktoś by miał jakies pomysły co można by było z tym zrobić to z góry dziekuje za odpowiedz,

Komentarz

• barto78
            Coś już napisał
            • 2007
            • 65

Zobacz sobie czy zatrzask w drzwiach do baterii sie zamyka, czasem moze sie zablokowac w pozaycji otwartej, lub w polowie i wtedy czujnik jest nie docisniety i nie wlanczysz aparatu

Komentarz

Pracuję...