Lowepro stealth reporter d400 - rozmieszczenie przegród

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Yenox
    Początki nałogu
    • 2007
    • 291

Lowepro stealth reporter d400 - rozmieszczenie przegród

Witajcie!

Musze wszystkie swoje zabawki zapakować do w/w torby. I.. mam problem gdzie wsadzić drugi aparat..
    Wszystko co muszę zapakować to:
    400d z gripem z kit 18-55, 50 1.8, 430ex, ładowarki (mieszczą się w jednej przegródce jako duże szkło), jupiter 135mm 3,5 i body zenit`a z 58/2...

I problem jest własnie gdzie umieścić body, bo szkła itp wrzucam po bokach i jest problem ze środkiem - jak umiejscowić dwa aparaty z zapiętymi szkłami (nie mam zatyczki na body m42) tak, żeby można było to szybko wyciągnąć... no i żeby się nie przemieszczało...

Proszę o pomoc8)
    Pozdrawiam,
    Michał
  • mkwiek
    Uzależniony
    • 2006
    • 862

Zamieszczone przez Yenox
    Witajcie!

Musze wszystkie swoje zabawki zapakować do w/w torby. I.. mam problem gdzie wsadzić drugi aparat..
    Wszystko co muszę zapakować to:
    400d z gripem z kit 18-55, 50 1.8, 430ex, ładowarki (mieszczą się w jednej przegródce jako duże szkło), jupiter 135mm 3,5 i body zenit`a z 58/2...

I problem jest własnie gdzie umieścić body, bo szkła itp wrzucam po bokach i jest problem ze środkiem - jak umiejscowić dwa aparaty z zapiętymi szkłami (nie mam zatyczki na body m42) tak, żeby można było to szybko wyciągnąć... no i żeby się nie przemieszczało...

Proszę o pomoc8)
    Masz torbę przed sobą, masz sprzęt, masz przegródki - możesz je wyjmować, przekładać, wkładać. W czym masz problem?
    I am FX

Komentarz

• Yenox
      Początki nałogu
      • 2007
      • 291

W optymalnym ich ustawieniu:]
      Pozdrawiam,
      Michał

Komentarz

• mkwiek
        Uzależniony
        • 2006
        • 862

Zamieszczone przez Yenox
        W optymalnym ich ustawieniu:]
        myślisz, że zdalnie Ci to wszystko ustawimy?

popatrz na ten link

Taschenfreak Fototasche Videotasche Foto Video Tasche Handtasche Rucksack Backpack Cambags Lowepro Tamrac Think Tank Photo Thinktank Domke Tenba Crumpler Isarfoto Peli Zarges Koffer Wasserdicht Apple Fujitsu
        I am FX

Komentarz

• Yenox
          Początki nałogu
          • 2007
          • 291

myślisz, że zdalnie Ci to wszystko ustawimy?
          No... liczyłem na to.
          A tak serio to może ktoś wrzuci jakieś zdjęcia gdzie ma podobną torbę i dwa aparaty...

Na link patrzyłem no i na campbags.com również - tyle, że pokazują jak wkładają po jednym body...
          Pozdrawiam,
          Michał

Komentarz

Pracuję...