Podrzucam linka do artykułu o HDR na frazpc.pl
Artykuł o HDR na frazpc.pl
Zwiń
X
-
-
-
po przejrzeniu na szybko artykulu mi to wyglada bardziej na reklame tego konkretnego programu
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratowKomentarz
-
Też mi się tak wydaje, jednak podrzuciłem linka w nadziei, że forumowi fachowcy od HDR przyjrzą się programowi i wydadzą rzeczowe opinie o jego jakości. Jeśli jest dobry, to za 30 złociszy można wesprzeć autora - może w przyszłości będzie jeszcze lepszy? A jeśli kicha to przynajmniej wielu ludzi się nie nabierze...Komentarz
-
zawsze mozna sciagnac wersje free bo jest na ich stronie i obadac co to za sofcik
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratowKomentarz
-
-
Ja nawet jeszcze nie czytalem tego artykulu, ale do HDR to najlepszy jest chyba photoshop. Po stworzeniu obrazu mozna od razu wprowadzac jeszcze poprawki i nie trzeba przelaczac pomiedzy programami.Komentarz
-
faktycznie 30 € - a myślałem, że w obrocie handlowym w Polsce obowiązuje jeszcze PLN - chyba coś przegapiłem
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Sorry za odswiezeni wątlu, ale mam pytanie, czemu w Photomatixie jak juz zrobię HDR+ Tone mapping i efekt mnie satysfakcjonuje to robię zapisz i powstaje mi zupełnie coś innego - rozmazany niebieskawy niewyraźny potworekHDR ??Komentarz
-
A dokładniej to jak robisz? W którym Photomatixie? Z RAWów czy z JPEGów? Robisz z wielu naświetlonych klatek czy pseudo- z jednej? - bo moja szklana kula coś ostatnio szwankuje
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Dzieki za zainteresowanie.
Photomatix 3.0, Trzy RAWY (-2,0,+2). Mam 400d.
Generalnie czy tak jest zawsze, że po skończeniu zabawy z Tone Map. robię process i zapis. Otwieramy efekty a tu coś innego. Tak jest zawsze czy tylko u mnie?
Komentarz
Komentarz