Nadchodzi.
[abcdariusz] - Ptoki
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
-
O cholera! Ciarki mnie przeszły
Nie lubię słodzić i nie mam arachnofobii, ale strasznie mi się podoba...EOS i nie tylko...Komentarz
-
No! Fajne jest. Jest pomysł. Jest realizacja. Jest kompozycja.Komentarz
-
-
gorzej... kompozycja kuleje, mrowka wylazi z kadru jakos tak niewdziecznie...
Komentarz
-
Dobry kolor i głębia, ale ostrości za mało na mrówce. No i to wyłażenie z kadru...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A mi właśnie kompozycja nie leży - pół kadru niezagospodarowane, można by bezkarnie ciachnąć całkiem spory kawałek tej góry.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To odnośnie pajęczej nogi...
Komentarz
-
Witam . Przepraszam za ten bałagan , ale to są moje pierwsze posty i fotografie zamieszczone na forum.Fotografuje Canonem 350 D od 2 lat i po tym czasie i tysiącu pstryków pozwalam sobie na zamieszczeniu tych paru fotek. Napewno zamieszczę fotografie w innych kategoriach bo moje pracę poruszają różne tematy z naciskiem na fotografowanie mojej rodzinny i przyrody . Bardzo proszę o konstruktywną krytykę i życzę miłego oglądania.
Pozdrawiam .
abcdariusz.
3.Czajnik
4.Paweł i Gaweł
5.Ryjkowce love
6.Kameleon?
7.Coś
8.Klejnot
Ostatnio edytowany przez abcdariusz; 6422.Komentarz
-
Wiesz, konstruktywna krytyka to poważna umiejętność, nie wymagaj za dużo.
"Ryjkowce love" byłoby fajne, gdybyś kochankom dał trochę więcej miejsca do oddychania i gdyby nie ten trzeci, który się wdziera od góry
Pracuj nad ostrością obiektów.
Komentarz
-
Co do ostrości w makro .
W takiej fotografii głębia ostrości jest szerokości grubego włosa i jest mniejsza od fotografowanego owada o conajmniej 4 - 8 razy i trafić z ostrością tam gdzie się by chciało z ciemnym wizjerem i poruszającym się owadem jest naprawdę jazdą bez trzymanki i to tygryski lubią najbardziej :razz: , no chyba ze wyciągnie się pięknego owada z lodówki do namiotu bezcieniowego z klimatyzacją i można sobie poszaleć .
Pozdrawiam .
abcdariusz.Komentarz
-
Nie przesadzaj - widziałam jak ludzie robią takie zdjęcia bez lodówki i są to piękne zdjęcia, mogę ci podać linki na priv. Nie odmawiaj umiejętności i uczciwości...
Komentarz
-
no tak...znowu ta techniczna doskonałość...chętnie podyskutowałbym
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Komentarz
-
To to przepraszam , ja niestety nie miałem przyjemności oglądać innych przy fotografowaniu makro , jestem samołukiem i swoją wiedzę techniczną zdobywam właśnie na takich forach jak Canon Board .
Nie odmawiaj umiejętności i uczciwości... --- a tego nie rozumiem
Pozdrawiam
abcdariusz.Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz