Wczoraj zakupiłem C 5D w w sklepie, według mnie nowym znajdującym się w warszawskiej "Panoramie" przy ul. Witosa 31 w pawilonie nr 103. Jestem bardzo zadowolony z aparatu, obsługi... jak i z ceny (poniżej 5 tyś. PLN)
Fotoforma W W-wie
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Podzielamy Twoją radość z nowego nabytku ale czemu aż nowy wątek z tego powodu 8)?"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
W różnych wątkach wszyscy się chwalą. Jedni nowym nabytym sprzętem, drudzy popsutym, trzeci natomiast wiedzą. Nie chciałem być gorszy ;-))Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
Fotoforma
W Warszawie powstał nowy punkt z dobrymi cenami i dobrym zatowarowaniem. Fotoforma w Panoramie na Witosa, parking do 1h gratis.
Kupowałem 3 rzeczy (50f1.4, 24-70f2.8, torba foto tamrac) i póki co OK.
Faktura VAT nie stanowi problemu, sprzęt z oryginalnych źrodeł.Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Ceny są dla mnie OK. 24-70 za 3589 zł brutto z FV, a 70-200 f2.8IS za 5300 brutto z FV, wszystko z Canon Polska.
Co najważniejsze mają wszystko od ręki, choć zawsze warto upewnić się przez telefon
PS
Mógłbym prosić moderatora o połącznie z tym:
http://canon-board.info/showthread.p...ight=fotoforma
Nie działa mi wyszukiwarka, w kółko jakiś błąd $common coś tam i nie podpiąłem się do starego wątku
Dzięki!Ostatnio edytowany przez ErnestPierwszy; 4745.Komentarz
-
-
Ja takze dokonałem zakupu w fotoforma , Canon 50D to moja nowa zabaweczka , dostałem w prezencie torbe Canona .Obsługa bardzo sympatyczna i co najwazniejsze wiedzą czym handlują . ps można sie "troszkę " tagowac (trzeba pytac o pana Rafała (hihi)). Sklep naprawde duzy i mają towar od ręki , tak przynajmniej mówili ale na pólkach L-ki stoją .Komentarz
Komentarz