Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arni3698-40D
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 33

Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Jak narazie dosyć słabe info ale jest

Zapowiada się ciekawa impreza na której być muszę bo innej opcji nie widzę
    Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4 USM|EF 70-200 4 |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

czemu tak daleko brrRR.

Fotografów 'profesjonalnych' bez legitymacji/przepustek prasowych będą tępić czy nie?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• endrju
      Początki nałogu
      • 2008
      • 275

Dobre pytanie, choć i tak nie mam telezooma, a wątpię by pod barierki dopuścili.

Moim zdaniem "za droga" impreza, żeby nie tępili.
      C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
      &
      C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Komentarz

• Arni3698-40D
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 33

tego nie wiem wszystko okaże się po drodze jak tylko jakieś obszerniejsze info się pojawi
        Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4 USM|EF 70-200 4 |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D

Komentarz

• merger
          Uzależniony
          • 2006
          • 619

pewnie bedzie podobnie jak na NOTJ. akredytowani maja wstep wszedzie. super akredytowani dodatkowy wstep na tor. a pozostali moga cykac ze swoich sektorow.

swoja droga w tym sezonie jest bogato pod wzgledem fmx w polsce.
          rampage fmx juz byl,
          a przed nami: masters of dirt, night of the jumps i xfighters.
          5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
          430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• esteper
            Uzależniony
            • 2006
            • 635

Na Byczku trzeba się*pojawić, cena biletów myślę że w 300zł da się zamknąć
            Czy będą tępić nas z lustrami i tele ? Mam nadzieję że nie
            5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• Riccardo
              Uzależniony
              • 2005
              • 691

A gdzie oni tam chcą ludzi posadzić?
              Pozdrawiam
              Riccardo
              --
              Fuji & Ricoh

Komentarz

• esteper
                Uzależniony
                • 2006
                • 635

Zamieszczone przez Riccardo
                A gdzie oni tam chcą ludzi posadzić?
                Nie bój żaby Polak potrafi
                W cenę biletu będzie wliczone krzesełko rybackie
                5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• Riccardo
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 691

Zamieszczone przez esteper
                  Nie bój żaby Polak potrafi
                  W cenę biletu będzie wliczone krzesełko rybackie
                  Kupione chwile wcześniej na dole u chinola
                  Pozdrawiam
                  Riccardo
                  --
                  Fuji & Ricoh

Komentarz

• robgr85
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1719

a orientuje się ktoś czy jakaś podobna impreza będzie bardziej na północ od stolycy?

Komentarz

• stratus
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 398

Zamieszczone przez esteper
                      Na Byczku trzeba się*pojawić, cena biletów myślę że w 300zł da się zamknąć
                      Czy będą tępić nas z lustrami i tele ? Mam nadzieję że nie
                      Cena może taka być, u Niemców najdroższy bilet to 75 Euro więc biorąc poprawkę że u nas będą droższe to tak w 300 PLN powinna sie zamknąć.
                      Moje zabawki
                      Moje zdjęcia

Komentarz

• JurekGR
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 245

Co do miejsc to podawali w radiu (chyba), że organizator ma na tą okoliczność zmaontować jakieś "tymczasowe" trybuny.
                        Nex :cool:

Pozdrawiam,
                        Jurek.

Komentarz

• gushman
                          Coś już napisał
                          • 2008
                          • 68

Już jest cokolwiek więcej, ale o mediach zdaje się póki co cisza:

"Red Bull X-Fighters Series Goes X-Large
                          After a heroic bull fight in Mexico, a hot samba dance in Rio and a wild rodeo
                          ride in Texas, the Red Bull X-Fighters Series 2008 is set to become even
                          bigger.
                          The unparalleled chance and honour to use one of the world’s most traditional
                          stadiums just days before its demolition to make way for a new arena was an
                          irresistible opportunity to stage a spectacular additional stop on the freestyle
                          motocross tour. The Red Bull X-Fighters will celebrate their new grand finale
                          of the Series 2008 on September 6 in Warsaw where the historic "Stadion Xlecia"
                          (Stadium of the Decade) will reopen its doors after more than 20 years
                          for the first but also last time before being dismantled and rebuilt in
                          preparation for the upcoming European Football Championships taking place
                          in Poland and the Ukraine in 2012.
                          35000 frenetic fans and a completely new Supersession Show ridden by 4
                          Teams and 12 riders, including superstar Travis Pastrana who will celebrate
                          his comeback on a FMX bike, will represent the final highlight of this year’s
                          Tour and whet the spectators’ appetites for the coming season.
                          In order to shorten the gap for fans, riders and the media between the most
                          traditional and biggest Red Bull X-Fighters event in Madrid on July 17/18 and
                          the new grand finale in Warsaw, where the overall winner of the series will be
                          crowned, the event in Wuppertal will be shifted from July 4 to August 16.
                          This change means the schedule of the Red Bull X-Fighters Series 2008 will
                          now be as follows:
                          4 April - Mexico / Mexico City / Plaza de Toros
                          3 May - Brazil / Rio de Janeiro / Sambodromo
                          14 June - USA / Texas / Fort Worth Stockyards
                          17/18 July - Spain / Madrid / Plaza de Toros de las Ventas
                          16 August - Germany / Wuppertal / Steinbruch Oetelshofen
                          6 September - Poland / Warsaw / Stadion X-lecia"

Komentarz

• Anon

Jestem początkującym amatorem i nie mam za bardzo dobrych szkieł do takich imprez a impreza szykuje się niezła, jak myślicie dam rade coś ustrzelić z Canonem 40D + 17-85 IS USM EF-S??? A jeżeli nie dam rady to co polecacie?

Komentarz

• robgr85
                              Pełne uzależnienie
                              • 2007
                              • 1719

Zamieszczone przez Anon
                              Jestem początkującym amatorem i nie mam za bardzo dobrych szkieł do takich imprez a impreza szykuje się niezła, jak myślicie dam rade coś ustrzelić z Canonem 40D + 17-85 IS USM EF-S??? A jeżeli nie dam rady to co polecacie?
                              to chyba zależy od miejscówki... na zbliżenia raczej zbyt krótki... na Twoim miejscu wybrałbym się np do wyporzyczalni sigmy i pożyczył jakieś jasne (2.8) tele.

Pozdrawiam,

Komentarz

Pracuję...