szkoda gadac..., az sie zcyzoryk w kieszeni otwiera
Masakra kormoranów w rezerwacie przyrody
Zwiń
X
-
-
-
-
-
Najgorsze ze nawet jak ich chwyca to i tak okazuje sie ze to "czyn o niklej szkodliwosci spolecznej" i wykrecaja sie sianemZamieszczone przez PolacoZe ludzie naprawde maja pokrecone w glowach, jak mozna cos takiego zrobic, szkoda mi tych ptakow i mam wielka nadzieje ze sie znajdzie winny i dostanie porzadnie za to co zrobil...Komentarz
-
teraz to już by im nie uszło tak na sucho - przepisy są bardziej rygorystyczne - ale gożej, że pewnie nikogo nie złapią - bo nikt nic nie wie i nie widział pewnie..Zamieszczone przez CYNIGNajgorsze ze nawet jak ich chwyca to i tak okazuje sie ze to "czyn o niklej szkodliwosci spolecznej" i wykrecaja sie sianem
..dla mnie to niepojęte - jacyś bezmózgowcy i tyle.Komentarz
-
W przypadku gatunku prawnie chronionego tak latwo chyba im nie pojdzie.Zamieszczone przez CYNIGNajgorsze ze nawet jak ich chwyca to i tak okazuje sie ze to "czyn o niklej szkodliwosci spolecznej" i wykrecaja sie sianemKomentarz
-
-
-
-
Ludzka głupota nie zna granic, prawdopodobnie wszystko się rozejdzie i umilknie nie sądzę żeby komuś coś udowodniono... ale jesli by sie udalo to pewnie bedzie to pan 'Kazio' bezrobotny alkocholik wielokrotnie karany za nieplacenie alimentow po kilku rozwodach i w trakcie zatrzymania bedzie wlasnie trzezwial po kolejnej libacji wypinajac sie na wszystkich ze mu moga naskoczyc a w wiezienu jest fajnie bo zarcie ma za darmo i na glowe nie leci....Komentarz
-
Ciśnie mi się na usta, takie ostatnio bardzo popularne powiedzenie na różnych forach :
ZNOWU ŁÓDŹ
Zaczyna naprawdę wierzyć że z ludźmi z Łodzi coś jest nie tak.Komentarz
-
Trochę przeginasz chyba.Zamieszczone przez NemeoCiśnie mi się na usta, takie ostatnio bardzo popularne powiedzenie na różnych forach :
ZNOWU ŁÓDŹ
Zaczyna naprawdę wierzyć że z ludźmi z Łodzi coś jest nie tak.
Łódź od Jeziorska jest oddalona o ok. 70 km. Poza tym to chyba zrobili miejscowi, którzy żyją z kłusownictwa. Zresztą mógł równie dobrze podjechać jakiś debil z Katowic i też to zrobić...
30D + EF 24-105 F4 IS, EF 70-200 F2.8 IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42Komentarz
-
jak złapią tego kto to zrobił to napewno za to odpowie, tak samo jak dręczyciele psów... druga sprawa że te ptaszki czasem potrafią narobić dużo bałaganu, ale i tak nie należał sie im taki los.Komentarz
-
Tę rzeź urządzili pewnie rybacy (nie mylić z wędkarzami), którzy miewają chorobliwą fobię oskarżania kormorany, wydry i inne stworzenia żywiące się rybami o straty w rybostanie.Pozdrawiam
MarekKomentarz

Komentarz