Wianki Kraków

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bebesky
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1231

Wianki Kraków

info tu:

a teraz pytanie dla doświadczonych Krakusów:
    gdzie się najlepiej ustawić do zdjęć sztucznych ogni??
  • Modzel
    Początki nałogu
    • 2007
    • 364

[Kraków] Wianki

Jutro (sobota) Wianki.. z tego co wyczytalem, o godzinie 22.30 ma byc pokaz sztucznych ogni. Chcialbym sprobowac je uchwycic, ale prawde mowiac nie bardzo wiem gdzie sie ustawic- i tutaj pytanie do krakusow- gdzie najlepiej stanac?? A moze ktos sie wybiera?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Komentarz

• canis_lupus
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1252

Z doświadczenia powiem ći że najlepiej dosyć daleko. Ja zwykle foce z okolic mostu. Mozna się nawet usadowić w okolicach kościoła Na Skałce. Ognie bedzie widać idealnie a ludzi bedzie tam niewiele.
      "I love You Cię" Różyczko...
      Galeria ,
      Druga galeria,

Komentarz

• Modzel
        Początki nałogu
        • 2007
        • 364

Ze daleko, to wiem..
        O ktorym moscie mowisz? Z tego co na planie imprezy widac, to ognie beda odpalac kolo mostu grunwaldzkiego, wiec on odpada z automatu.. czyli most debnicki? Czy jakis inny?
        A ten kosciol o ktorym piszesz.. moglbys podac ulice? Bo z nazwy to nie kojarze..
        "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Komentarz

• cwanakubwa

Na przykład ulica Paulińska - kończy się na bulwarze wiślanym koło kościoła Na Skałce.
          Fakt - wszyscy będą "między mostami" - tutaj raczej luzik.

Komentarz

• Modzel
            Początki nałogu
            • 2007
            • 364

aaaaahaaaa... juz wiem gdzie... to moze i ja sie tam wieczorem zjawie :>

Komentarz

• michalpolin
              • 2007
              • 10

Koncerty startują o 17:00 i to jest właściwa pora, żeby się pojawić.
              Każde miejsce jest dobre, ale ciesze się, że most grunwaldzki nim nie jest.

Macie jakieś specjalne techniki do fotografowania fajerwerków ?

Komentarz

• roger-krk
                • 2008
                • 10

Co do miejsca to ja robiłem dwa lata temu z dachu Jubilata. Tam jest kawiarnia i jak sie pogadało z ochroniarzem to dało sie go przekonać żeby się zgodził na wejście bez uprzedniej rezerwacji...
                C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
                Moja (pseudo) galeria
                Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com

Komentarz

• michalpolin
                  • 2007
                  • 10

i jak poszło

Komentarz

• MIC_a
                    Coś już napisał
                    • 2008
                    • 69

ja pojechalem bardzo pozno przed samym pokazem, miejsce mialem wyjatkowo marne...
                    wiekszosc zaslonieta przez drzewa, a to co moglem zrobic uniemozliwial mi moj jakze tele obiektyw (patrz stopka )
                    czekam rozniez na zdjecia kogos kto lepiej ogarnal temat
                    Canon 40D + 17-40 + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
                    Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
                    HAMA DEFENDER 200

Komentarz

• k4cper
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 142

byłem.. i co do fajerwerków powiem, że na smokach było lepiej i dłużej .. i o wiele wiele mniej ludzi

Komentarz

• michalpolin
                        • 2007
                        • 10

Zamieszczone przez MIC_a
                        czekam rozniez na zdjecia kogos kto lepiej ogarnal temat
                        Ja również, bo póki co włożyłem jeden film z powrotem do lodówki, a drugi mi jeszcze w aparacie został. W każdym bądź razie szybko ich nie wywołam.

Zamieszczone przez MIC_a
                        w to co moglem zrobic uniemozliwial mi moj jakze tele obiektyw (patrz stopka )
                        Pomyśleć, że po przesiadce z rybiego oka na 20mm też mam podobny problem ;-)
                        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                        Zamieszczone przez k4cper
                        byłem.. i co do fajerwerków powiem, że na smokach było lepiej i dłużej .. i o wiele wiele mniej ludzi
                        Racja, jakoś na odczep się w tym roku to zrobili.
                        Z zeszłego roku odkopałem takie oto: http://www.digart.pl/zoom/1106535/Wianki_2007_1.html http://www.digart.pl/zoom/1106802/Wianki_2007_2.html
                        Ostatnio edytowany przez michalpolin; 13794. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

Pracuję...