[baranek_85] Szkocja w obiektywie baranka :]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • baranek_85

[baranek_85] Szkocja w obiektywie baranka :]

Witam, mój pierwszy występ na forum :-) Poniżej przedstawiam kilka fotografii, które udało mi się strzelić w miniony weekend podróżując od małego miasteczka zwanego Bo'Ness po słynne jezioro LochNess :-)

1.
    2.
    3.
    4.

Narazie tylko cztery, bo dopiero zacząłem je kopiować z karty, jutro postaram się wrzucić więcej. Mam nadzieje, że spodobają się chociaż części osób przeglądających to forum. Wprawdzie to dopiero moje początki, ale ... Ocenicie sami

Pozdrowienia z zimnej Szkocji, baranek
    Ostatnio edytowany przez Gość; 17319. Powód: Good reason :-)
  • gunia1990
    Uzależniony
    • 2008
    • 550

1 jak dla mnie ejkstra, ale bez tego człowieczka, który i tak jest mało widoczny
    galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• Robson01
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1574

Człowiek może być tylko tochę bliżej i mniej centralnie, a czwórka to bardziej "motoryzacyjna" :-) niż "szkocka".
      Canon
      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• baranek_85

Zamieszczone przez gunia1990
        1 jak dla mnie ejkstra, ale bez tego człowieczka, który i tak jest mało widoczny
        Sam wszedł mi w kadr :-)

Oto kolejne zdjęcia:

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Dzięki za uwagi, oceny, komentarze.
        Pozdrawiam :: baranek

Komentarz

• baranek_85

Takie wczorajsze...

13.

Komentarz

• tomcy
            • 2008
            • 13

zdjecia przyjemnie sie oglada - choc czasem lepsze mi sie wydaje bylyby kadry poziome - 7 i 10
            stosujac kadry pionowe - z tego co juz sie doczytalem na forum i w literaturze chcemy cos pokazac - wodospad strumien portret jakas droga

Komentarz

• baranek_85

Tomcy, nie potrafie temu zaradzić. Bardzo lubie pionowe kadry :/ Nie odbierz tego w ten sposób, że poziomych nie robie :-) Oto kadr poziomy do zdjęcia numer 7. Kolorki naciągane w Lightroomie
              14.

Komentarz

Pracuję...