[jockerek] Otwarty na krytykę

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jockerek

[jockerek] Otwarty na krytykę

Zapraszam do galerii z ostatniej sesji, a następnie do frywolnych wypowiedzi

Pozdrawiam
  • wojkij
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1915

Najlepiej bedzie gdy zdjecia wstawisz bezposrednio, ponumerujesz i wtedy masz szanse ze ktos skomentuje
    www.kwapisz.org

Komentarz

• dr11
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1143

Zamieszczone przez wojkij
      ...i wtedy masz szanse ze ktos skomentuje
      I to też niewielką Chyba że na fotografiach będzie jakiś nowy sprzęt fotograficzny
      .

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez dr11
        I to też niewielką Chyba że na fotografiach będzie jakiś nowy sprzęt fotograficzny
        Wystarczy jakaś atrakcyjna modelka .

Komentarz

• jockerek

A teraz lepiej? powie ktoś coś? Dzięki

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Komentarz

• qbanczyk

Powiem tak, zarejestrowalem sie zeby odpowiedziec na twoja prosbe o krytyke. Nie umiesz robic zdjec, a portretow to juz napewno. Nie znalazlem nic pozytywnego o czym moglbym napisac. Przeczytaj najpierw jakas ksiazke i zastanow sie nad soba i swoja pasja a pozniej nad tym jakie zdjecie chcesz zrobic i dąż do tego aby wyszlo tak jak je wymysliles a jesli nie bedziesz wiedzial jakie to znaczy ze nie masz talentu. Świat jest teraz zalewany przez tego typu za przeproszeniem szajs a ludzie jeszcze proszą o komentarze. Pozdrawiam.

Komentarz

• dj_zibi
              Uzależniony
              • 2007
              • 541

qbanczyk Ostra ktyryka. Ksiazka ksiazka ale jak juz jedziesz po chłopaku to napisz co źle robi
              Moja strona

Komentarz

• jockerek

Zamieszczone przez qbanczyk
                Powiem tak, zarejestrowalem sie zeby odpowiedziec na twoja prosbe o krytyke. Nie umiesz robic zdjec, a portretow to juz napewno. Nie znalazlem nic pozytywnego o czym moglbym napisac. Przeczytaj najpierw jakas ksiazke i zastanow sie nad soba i swoja pasja a pozniej nad tym jakie zdjecie chcesz zrobic i dąż do tego aby wyszlo tak jak je wymysliles a jesli nie bedziesz wiedzial jakie to znaczy ze nie masz talentu. Świat jest teraz zalewany przez tego typu za przeproszeniem szajs a ludzie jeszcze proszą o komentarze. Pozdrawiam.

Wiesz jak dla mnie taka opinia to jest lekko zbędna, co innego jakbyś wytkną poniżej mi błędy, które zrobiłem, a tak to o kant **** potłuc taki komentarz!
                Trzymanka!

Komentarz

• qbanczyk

wiem ze o kant **** ale po tych zdjeciach nie widac zebys sam podjal jaki kolwiek wysilek zeby samemu sie czegos nauczyc, dlaczego inni maja uczyc ciebie skoro sam tego nie robisz, o to mi chodzi, tu poprostu niema czego komentowac, a moje posty sa poprostu wynikiem irytacji w jaka mnie te zdjecia wpedzily

Komentarz

• dr11
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1143

A mi się 3 i 6 podoba. W 3 ciekawy kadr a w 6 trochę życia. Reszta jakoś nie pasuje. A to światło nie takie, a to poza, kadr centralny. Ale ja się nie znam Portrety mi słabo wychodzą :P
                    .

Komentarz

• icik
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 159

Zamieszczone przez qbanczyk
                      qbanczyk - daj sobie spokój z takimi komentarzami. Pokaż coś twojego. Zobaczymy czy masz talent i czy nie pstrykasz szajsu.
                      Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Komentarz

• wojkij
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1915

Ale jakie ma znaczenie czy on pstryka szajs? Trzeba byc uznanym siatkarzem by komentowac czyjas slaba gre?

Fakt - komentowanie w ten sposob jest dosc chamskie i mozna by to zrobic odrobine przyjemniej lub przynajmniej wstrzymac sie od tego.

Z samym przeslaniem jednak ciezko sie nie zgodzic, ja tez nie widze sensu w wrzucaniu na wszelakie fora zdjec ktore niczego ciekawego soba nie reprezentuja. Trzeba je robic by sie rozwijac jednak z szacunku do innych lepiej publikowac je dopiero po poswieceniu odpowiedniej ilosci czasu na szeroko pojeta nauke i rozwoj. Ktos powie ze tak wylapuje sie bledy ktorych autor sam nie jest w stanie zobaczyc - ok, prawda ale akurat w tym przypadku 90% z nich jest do samodzielnego wylapania po samodzielnym ksztalceniu przez lekture dobrych podrecznikow i ogladaniu zdjec uznanych autorow.

I wcale nie jest tragicznie, kadry sa nietrafione, obrobka taka sobie, w kilku ostrosc jest nie tam gdzie trzeba ale na spalenie na stosie autor nie zasluguje :P
                        Ostatnio edytowany przez wojkij; 11622.
                        www.kwapisz.org

Komentarz

• wieliczka
                          Dopiero zaczyna
                          • 2007
                          • 39

Kolega qubańczyk powinien wrócić do drugiej klasy szkoły podstawowej ażeby popracować trochę nad warsztatem ortograficznym. No chyba, że mamy do czynienia z mocno nieletnim fachowcem.

Pozdrawiam
                          300V, 350D.

Komentarz

• lempl
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 684

Zdjęcia IMO nie są złe, a jeśli to jest twój początek przygody z portretem to nawet bardzo dobre.
                            qbanczykiem się nie przejmuj, jeśli ktoś w pierwszym poście pluje jadem i ogólnikami, to lepiej go po prostu zignorować.

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez icik
                              qbanczyk - daj sobie spokój z takimi komentarzami. Pokaż coś twojego. Zobaczymy czy masz talent i czy nie pstrykasz szajsu.
                              Strzał z googla: http://www.fotoplasty.com/ .
                              Ogólnie kolega stocki klepie...

Komentarz

Pracuję...