Kiedy będzie coś takiego w rozsądnej cenie od canona???

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tom170
    Początki nałogu
    • 2007
    • 252

Kiedy będzie coś takiego w rozsądnej cenie od canona???

Witam. Pewnie wielu z was odwiedza optyczne ale pozwole sobie przytoczyć linka i spytam czy jest jakas szansa ze canon cos podobnego wypusci w rozsądnej cenie a nie tak jak 17-55 IS za 3000zł z tym, że z światłem 2.8 .

Myślę, że ten pentaks może być lepszy od 17-40L ze względu na pewnie niższą cenę oraz sporo wiekszy zakres. Pewnie AF będzie gorszy no i nie magnezowa obudowa ale zerknijcie sami wg mnie smakowity kąsek Gdyby sigma 17-70 byla od canona to juz bym ja mial :P A tak stwierdziłem, że chyba lepiej jechać na KITcie niż kupować cos nie od canona

Pentax zaprezentował nowy obiektyw o nazwie smc DA 17-70mm f/4 AL [IF] SDM skierowany do szerokiego grona użytkowników - tzw.
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
  • MacGyver
    Cenzor
    • 2006
    • 7043

Zamieszczone przez tom170
    ... i spytam czy jest jakas szansa ze canon cos podobnego wypusci w rozsądnej cenie a nie tak jak 17-55 IS za 3000zł z tym, że z światłem 2.8
    Odpowiedzi szukaj na:

Największa polska giełda domen internetowych. Najniższe ceny przedłużenia. Nie zastanawiaj się - przenieś do nas domeny już dziś!
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...