nówka B+W z rysą?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomdz
    Uzależniony
    • 2007
    • 637

nówka B+W z rysą?

Zamówiłem na allegro kolejną uv-kę B+W do kolekcji, odbieram z poczty, szybki ogląd - oki, biorę pod lampkę, obracam - rysa na 3 cm! Miał ktoś podobny przypadek? Wydawało mi się, że w filtrach tej marki to raczej QC jest wysokiej jakości. Pewnie poleci spowrotem do sklepu (na razie nie podam jakiego, bo do tej pory miałem z nimi bardzo dobre doświadczenia), ale pewna rezerwa do B+W pozostanie...
    Body, stałki, zoomik
  • TomS
    Uzależniony
    • 2006
    • 880

Zawsze się może tak zdarzyć. Przecież jak mają w sklepie to nie muszę oglądać czy wszystko jest ok. Ja miałem odprysk na konwerterze ale sklep mi wymienił na nowy bez problemu.

Komentarz

• tomek1906
      Bywalec
      • 2007
      • 217

szara połówka B+W kupiona jakieś pół roku temu w firmie internetowej w gdańsku, 0,5 cm pękniie szkła przy pierścieniu, po wielkich bojach wymienili na nowe. szkło było oryginalnie zaklejone w pudełku

Komentarz

• tomdz
        Uzależniony
        • 2007
        • 637

Mój filtr też był nowiutki i nie mam tu żadnych pretensji do sklepu. Szkoda tylko, że płacąc za jakość B+W (a przecież te filtry nie są tanie) nie można być jej pewnym :-(
        Body, stałki, zoomik

Komentarz

• m_o_b_y
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1095

Zamieszczone przez tomdz
          Mój filtr też był nowiutki i nie mam tu żadnych pretensji do sklepu. Szkoda tylko, że płacąc za jakość B+W (a przecież te filtry nie są tanie) nie można być jej pewnym :-(

Dziwne, że wszyscy z góry obwiniają jednego z najbardziej renomowanych producentów filtrów na świecie, a nikomu nie przyjdzie do głowy obwiniać często marnych i nie zawsze uczciwych sprzedawców na Allegro.
          Mam cała kolekcję filtrów B+W i ani jednej wpadki, ale nie kupuję ich byle gdzie.
          Pozdrówka
          m_o_b_y
          --------------------------------------------------------

Komentarz

• tomdz
            Uzależniony
            • 2007
            • 637

To nie tak. Jasne, że i taka myśl przeszła mi przez głowę - że to może być wina sprzedawcy. Ale to mój 3-ci kupowany u nich filtr (wszystkie B+W zresztą). Błyskawiczne przesyłki, super kontakt mailowy, widać że dbają o klienta i raczej nie pachnie to wałkiem. Przynajmniej tyle mówi intuicja, ale kobietą nie jestem ;-) Zobaczymy, jak sklep zadziała przy reklamacji...
            Body, stałki, zoomik

Komentarz

Pracuję...