Fotografia miesiąca - maj - WYNIKI!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

Fotografia miesiąca - maj - WYNIKI!

Witam,

zamieszczam przypominajkę na majową edycję. Jako, że 3 czerwca jadę na wakacje sonda ukaże sie tym razem na samym początku miesiąca.

Zostało raptem kilka dni, zainteresowanych ponaglam
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

Rozpoczęliśmy zabawę dla edycji majowej.
    Jest 11 zdjęć, więc są dwie sondy do głosowania.
    Ci którzy chcą się razem bawić powinni głosować na jedno zdjęcie spośród wszystkich prezentowanych w obu sondach.

Zdjęcia 1-6.
    Zdjęcia 7-11.

Dyskusja jak zwykle po ogłoszeniu wyników w tym wątku.

P.S> zainteresowanie w maju było bardzo duże. Dwa zdjęcia dostałem już w czerwcu i jeśli nie będzie innych propozycji od autorów to umieszczę je w następnej edycji konkursu. Chyba 6 czy 7 zdjęć nie spełniało warunków uczestnictwa - ludzie, nie jetem formalistą ale jak jedni potrafią, to i wy przeczytajcie choć raz zasady zabawy i się ich trzymajcie.
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• sylwester Samluk
      Początki nałogu
      • 2007
      • 316

Witam

A czemu moje zdjęcie nie jest w konkursie? Przecież je wysłałem do Ciebie kilka dni wcześniej.

Poizdrawiam

Sylwek
      |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
      |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Komentarz

• Szczur88
        Początki nałogu
        • 2008
        • 384

Hm... Mógłbym zadać to samo pytanie
        www.t-jack.pl
        Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Komentarz

• MrDeadhead
          Coś już napisał
          • 2007
          • 93

Zamieszczone przez Kubaman
          Chyba 6 czy 7 zdjęć nie spełniało warunków uczestnictwa - ludzie, nie jetem formalistą ale jak jedni potrafią, to i wy przeczytajcie choć raz zasady zabawy i się ich trzymajcie.
          Chyba tutaj macie odpowiedz Jesli nie wiecie jakich warunkow to porownajcie to co wyslaliscie Kubie z zasadami konkursu
          Im wiecej zdjec robie, tym bardziej jestem z nich niezadowolony...

Komentarz

• michalab
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1580

Ojoj, chyba nie wyciąłem EXIFa, zrobiłem upgrade mojej ulubionej przeglądarki i nie zauważyłem, że teraz przy zmianie rozmiaru zostawia EXIF na miejscu. Trudno, na szczęście zrobiłem podobne, ale chyba trochę lepsze w czerwcu.
            Zapraszam

Komentarz

• Dżobert
              Coś już napisał
              • 2007
              • 80

Niestety z rozpędu wysłałem zdjęcie, które już było publikowane. Na szczęście nie zostało wystawione. Przepraszam za kłopot.
              "Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"

Komentarz

• Kubaman
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4709

Wczoraj zakończyło się głosowanie w majowej edycji naszego konkursu. Zwycięzcą został kolega Zemun za zdjęcie numer 3. Oddano na nie 56 głosów co stanowi ponad 31% wszystkich oddanych głosów.
                Serdecznie gratuluję!

Przypominam, ze zwycięzca ma prawo do publikacji w czasopiśmie Lustrzanka i bierze udział w głosowaniu rocznym.

Zapraszam wszystkich do dyskusji o edycji majowej.
                www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• ewa_olsztyn
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 311

Bardzo dobre zdjęcie!
                  Ostatnio edytowany przez ewa_olsztyn; 14860.

Komentarz

• Zemun
                    Coś już napisał
                    • 2007
                    • 97

Bardzo miła niespodzianka . Dziękuję serdecznie za wszystkie głosy .
                    Strona

Moje

Komentarz

Pracuję...