View Full Version : [Mariusz_Borowicz] Pilka nozna czy moze jednak... :)

Mariusz_Borowicz
20-05-2008, 13:00
Witam,
ciekaw jestem jak sie wam spodoba taki o to pomysl i wykonanie
pozdrawiam,

http://photoshots.pl/sub/forum/nago/Aga_Jacek_015%5b2%5d.jpg

aleks
20-05-2008, 18:06
Mnie nie przekonałeś.
Ani pomysłem, ani wykonaniem :( Przepalenia na koszulce, prawie przepalona dłoń modelki.

kami74
20-05-2008, 19:23
Generalnie spoko. Dosyć ładnie zaświecone (choć ciutek dół za ciemny). Pomysł fajny ale jakby nieskonczony. Głownie chodzi o modelkę z miną pt "I jak smakowała Ci kolacja ? ", zamiast jakiejś bardziej drapieżnej , takiej wiesz, no... futbolowej no :mrgreen: Ale fota jako całość to IMVHO spoko

Mariusz_Borowicz
21-05-2008, 09:54
Generalnie spoko. Dosyć ładnie zaświecone (choć ciutek dół za ciemny). Pomysł fajny ale jakby nieskonczony. Głownie chodzi o modelkę z miną pt "I jak smakowała Ci kolacja ? ", zamiast jakiejś bardziej drapieżnej , takiej wiesz, no... futbolowej no :mrgreen: Ale fota jako całość to IMVHO spoko

hehe, raczej chodzilo o to, zeby sie do niego przymilala i lekko uwodzila zeby mial chlopak dylemat choc przez chwile :)
Bo przeciez w zyciu wybor jest oczywisty hehe
dzieki

ewa_olsztyn
21-05-2008, 11:20
Eee.. mi się jakoś nie podoba... Taka ładna kobieta i taki trywialny pomysł :(

Yenox
23-05-2008, 14:46
Czy ona jest w ubraniu?

Adso
28-05-2008, 15:40
zaiste Ewo... pomysł taki sobie. Kolega się nie wysilił. Dlaczego uciął łeb futboliście?....dlaczego go w ogóle ubrał? Obrączki na palcach, gatki w paski i napis Polska...też przyrżnięty...hieh...jak go chciała zatrzymać to mogła go pod kolana chwycić...albo rzucić sie w drzwiach jak Rejtan...ewentualnie spodenki mu zabrać..do prania, piłkę mu przebić widelcem..jest tyle sposobów a ona "bach" na kolana i patrzy wzrokiem umierającego spaniela...no, nieeee...

Technicznych uwag nie mam...wszystko ok, ale pomysł...kiepściuchno :)

Yenox: tak jest w ubraniu...:)

Army
28-05-2008, 15:50
Przepalenia na koszulce, prawie przepalona dłoń modelki. O Moj boze, to niedopuszcalne ! Jak chcesz idealne zdjecia to polecam darmowa galerie bilboardow miejskich :)
Jak dla mnie osietlenie, dobor tonow i niedoswietlony dol naprawde kozik(z drobniejszych zajawek podoba mi sie pilka wylaniajaca sie z ciemnosci. Niestety techniczy walor ma sie ni jak przy motywie/przekazie zdjecia...calosc wyglada jak bys chcial opanowac technike oswietleniowa(co sie udalo) i na sile wrzucal co kolwiek przed obiektyw byle by bylo co oswietlic. Pozdrawiam

Skipper
10-09-2008, 22:11
moje pierwsze odczucie to takie iz zdjecie stanowi poczatek sesji do jakiegos magazynu dla panow gdzie pani zaraz przejdzie do tzw "akcji" :) jesli zalozeniem mialo byc zaklopotanie to napewno sie udalo tyle ze chyba nie chodzilo o zaklopotanie ogladajacego ;)

BuRton
10-09-2008, 22:23
Jeszcze żadna organizacja feministyczna się nie przyczepiła ? :) . Nie zaglądają na to zacne forum ? ;) .
Po pierwsze: dlaczego nieoświetlone piersi. Po drugie: dlaczego ucięty nawet napis "Polska". Po trzecie: piłkę futbolową trzyma jak kulę do kręgli.
Mimo wszystko: takiemu to dobrze ;) .

ewa_olsztyn
11-09-2008, 12:47
zaiste Ewo... (...)jak go chciała zatrzymać to mogła go pod kolana chwycić...albo rzucić sie w drzwiach jak Rejtan...ewentualnie spodenki mu zabrać..do prania, piłkę mu przebić widelcem..jest tyle sposobów a ona "bach" na kolana i patrzy wzrokiem umierającego spaniela...no, nieeee...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Adso! Z twojego komentarza wyszedł gotowy scenariusz dobrej komedii w kilku odsłonach!
Mariusz - zrób to, mówię Ci!

Memoriz
12-02-2009, 15:29
zwróć uwagę na czerń. Gdzie ich jest najwięcej i jak to naprawić. może samym rozjaśnianiem w PS poprawisz wygląd.
Tytuł troche nie pasuje... lepiej pasowałoby coś w stylu : Iść na mecz, albo ... siedzieć w domu ;)

altowiolistka
12-02-2009, 19:36
smieszne:)

kuzi4
13-02-2009, 23:56
smieszne:)
Ty to zawsze tak subtelnie potrafisz ująć...

altowiolistka
15-02-2009, 00:44
Ty to zawsze tak subtelnie potrafisz ująć...
poniewaz jestem niezwykle subtelną i wrazliwą na piękno kobietą:)

Goomis
24-02-2009, 23:19
zaiste Ewo... pomysł taki sobie. Kolega się nie wysilił. Dlaczego uciął łeb futboliście?....dlaczego go w ogóle ubrał? Obrączki na palcach, gatki w paski i napis Polska...też przyrżnięty...hieh...jak go chciała zatrzymać to mogła go pod kolana chwycić...albo rzucić sie w drzwiach jak Rejtan...ewentualnie spodenki mu zabrać..do prania, piłkę mu przebić widelcem..jest tyle sposobów a ona "bach" na kolana i patrzy wzrokiem umierającego spaniela...no, nieeee...

Technicznych uwag nie mam...wszystko ok, ale pomysł...kiepściuchno :)

Yenox: tak jest w ubraniu...:)

Jak to Ewa juz napisała to zaiste byłby to niesamowity cykl :-D

Ja technicznie bym powiedział jednak, że dół za ciemny
I czy jesteś pewien, że ona jest w ubraniu?;-> tak nie wygląda za bardzo...

Ogólnie do kadru to ta piłka nożna nie wygląda wcale jak charakterystyczna piłka do nogi i właśnie trzyma ją jakoś tak jak do kosza...
Ucięta głowa i napis na koszulce - czemu? Czemu ma na sobie bokserki a nie bardziej sportowe spodenki? Ogólnie bardziej strój do nogi?
A może on ją tak brutalnie zostawia tak "zaraz po" bo na piłke idzie?
Zbyt wiele niedociągnięć IMHO.

micles
02-03-2009, 15:41
A mnie się wydaje, że gdzieś widziałem taki pomysł, tylko że właśnie z kilkoma zdjęciami więcej. Chyba że już mi się miesza, zdjęcie było wystawione 20-05-2008, 15:00, więc to może to...

Za poprzednikami :

1) obciąć kadr z góry w szyi, albo od razu po zaczęciu się brody
2) zrobiłbym szerszy kadr, położył piłkę na ziemi, a na piłce jedną stopę faceta (w korkach adasia :D)
3) mina dziewczyny nie pasuje do sytuacji, powinna być raczej taka w stylu "o nie, znowu mnie opuszczasz! patrz! rozebrałam się!"
4) ze światłem też coś nie tak.

fotosesja
01-04-2009, 17:19
Może ja jestem tylko facetem, ale mam niesmaczne skojarzenia. Technicznie również nie bardzo - przepał i mocne cienie...