Mariusz_Borowicz
20-05-2008, 16:00
Witam,
ciekaw jestem jak sie wam spodoba taki o to pomysl i wykonanie
pozdrawiam,
http://photoshots.pl/sub/forum/nago/Aga_Jacek_015%5b2%5d.jpg
Mnie nie przekonałeś.
Ani pomysłem, ani wykonaniem :( Przepalenia na koszulce, prawie przepalona dłoń modelki.
Generalnie spoko. Dosyć ładnie zaświecone (choć ciutek dół za ciemny). Pomysł fajny ale jakby nieskonczony. Głownie chodzi o modelkę z miną pt "I jak smakowała Ci kolacja ? ", zamiast jakiejś bardziej drapieżnej , takiej wiesz, no... futbolowej no :mrgreen: Ale fota jako całość to IMVHO spoko
Mariusz_Borowicz
21-05-2008, 12:54
Generalnie spoko. Dosyć ładnie zaświecone (choć ciutek dół za ciemny). Pomysł fajny ale jakby nieskonczony. Głownie chodzi o modelkę z miną pt "I jak smakowała Ci kolacja ? ", zamiast jakiejś bardziej drapieżnej , takiej wiesz, no... futbolowej no :mrgreen: Ale fota jako całość to IMVHO spoko
hehe, raczej chodzilo o to, zeby sie do niego przymilala i lekko uwodzila zeby mial chlopak dylemat choc przez chwile :)
Bo przeciez w zyciu wybor jest oczywisty hehe
dzieki
ewa_olsztyn
21-05-2008, 14:20
Eee.. mi się jakoś nie podoba... Taka ładna kobieta i taki trywialny pomysł :(
zaiste Ewo... pomysł taki sobie. Kolega się nie wysilił. Dlaczego uciął łeb futboliście?....dlaczego go w ogóle ubrał? Obrączki na palcach, gatki w paski i napis Polska...też przyrżnięty...hieh...jak go chciała zatrzymać to mogła go pod kolana chwycić...albo rzucić sie w drzwiach jak Rejtan...ewentualnie spodenki mu zabrać..do prania, piłkę mu przebić widelcem..jest tyle sposobów a ona "bach" na kolana i patrzy wzrokiem umierającego spaniela...no, nieeee...
Technicznych uwag nie mam...wszystko ok, ale pomysł...kiepściuchno :)
Yenox: tak jest w ubraniu...:)
Przepalenia na koszulce, prawie przepalona dłoń modelki. O Moj boze, to niedopuszcalne ! Jak chcesz idealne zdjecia to polecam darmowa galerie bilboardow miejskich :)
Jak dla mnie osietlenie, dobor tonow i niedoswietlony dol naprawde kozik(z drobniejszych zajawek podoba mi sie pilka wylaniajaca sie z ciemnosci. Niestety techniczy walor ma sie ni jak przy motywie/przekazie zdjecia...calosc wyglada jak bys chcial opanowac technike oswietleniowa(co sie udalo) i na sile wrzucal co kolwiek przed obiektyw byle by bylo co oswietlic. Pozdrawiam
moje pierwsze odczucie to takie iz zdjecie stanowi poczatek sesji do jakiegos magazynu dla panow gdzie pani zaraz przejdzie do tzw "akcji" :) jesli zalozeniem mialo byc zaklopotanie to napewno sie udalo tyle ze chyba nie chodzilo o zaklopotanie ogladajacego ;)
Jeszcze żadna organizacja feministyczna się nie przyczepiła ? :) . Nie zaglądają na to zacne forum ? ;) .
Po pierwsze: dlaczego nieoświetlone piersi. Po drugie: dlaczego ucięty nawet napis "Polska". Po trzecie: piłkę futbolową trzyma jak kulę do kręgli.
Mimo wszystko: takiemu to dobrze ;) .
ewa_olsztyn
11-09-2008, 15:47
zaiste Ewo... (...)jak go chciała zatrzymać to mogła go pod kolana chwycić...albo rzucić sie w drzwiach jak Rejtan...ewentualnie spodenki mu zabrać..do prania, piłkę mu przebić widelcem..jest tyle sposobów a ona "bach" na kolana i patrzy wzrokiem umierającego spaniela...no, nieeee...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Adso! Z twojego komentarza wyszedł gotowy scenariusz dobrej komedii w kilku odsłonach!
Mariusz - zrób to, mówię Ci!