[Warszawa] ZOO - plenerek - ktos chetny?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kavoo
    Zablokowany
    • 2004
    • 1173

[Warszawa] ZOO - plenerek - ktos chetny?

W czwartek jest Boze Cialo, wiec dzien wolny od pracy. Wiele osob pewnie bedzie bralo urlop na piatek, zeby juz pociagnac dlugi weekend.

Moze ktos z Wawy nie urywa sie poza miasto i bedzie mial ochote "postrzelac" do zwierzatek? Najlepiej z samego rana (ZOO otwiera swoje podwoje o 9.00), bo slonce wtedy jeszcze nie wali tak z gory... no i jest chlodniej, wiec wiele zwierzatek nie kryje sie w cieniu.

A tak na marginesie - nie wie ktos przypadkiem, czy ciec na bramie wpusci mnie do ZOO z rowerem? Nie chodzi mi oczywiscie o to zeby jezdzic po ZOO ;-)

------------------------
    EDIT:

A tak BTW to byl ktos z forumowiczow w niedziele (wczesne popoludnie, tak ok. 13.00) w ZOO? Widzialem pare przy wybiegu zurawi koroniastych - koles z duzym analogiem i jakims dluzszym nie-Canonowskim szklem (wszystko na statywie) i dziewczyna z czyms bardziej lightowym (srebrne body, ale nie wiem czy cyfra, czy analog) i krotkim zoomem z czerwonym paskiem (na pierwszy rzut oka 17-40).
    Sprzetowi sie nie przygladalem bo nie wypadalo , wiec mowie tylko to, co widzialem katem oka... to ktos od nas? :-)
    Ostatnio edytowany przez kavoo; 649.
  • kavoo
    Zablokowany
    • 2004
    • 1173

Zamieszczone przez mmsza
    A wczoraj byłem z dzieckami w ZOO i "postrzelałem kilka fajnych fotek".
    Przy okazji mijałem się z dwoma nawiedzonymi - jeden z 300D i chyba 17-40 i drugi (z kobiełką był) latał z czymś czarnym i ze statywem - przyznać się, którzy to byli
    Heh no wlasnie edytowalem swojego posta jak to pisales ;-)

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

Kiedys w zoo byly takie rowery tandemy (side-by-side) do wypozyczenia dla 2doroslych i dwojki malych dzieci... s kumplem kiedys sobie na nich niezle pojezdzilismy... wlasciwie co tu duzo gadac bylismy potestowac te sprzety .... wiec raczej powinni wpuszczac z rowerami... ale glowy nie dam ... mozna zadzwonic albo www.zoowarszawa.pl.... ja jeszce nie wiem co bede robil zalezy od pogody moze bym sie na 2-3h wyrwal bo musze taras sobie wystrugac :-) w ten dluzszy 'wikend'
      Instagram

Komentarz

• dzi
        Bywalec
        • 2004
        • 240

ja wstępnie się piszę na wypad, tymbardziej ze pare minut piechotą od zoo mieszkam i jeszcze na miesiac mi biletu rocznego zostało za free
        Pozatym przybycie do zoo o 9 ma jeszcze inne plusy, mianowicie wiele zwierzat jest o tej porze nie nakarmionych, więc podbiegają do siatki jak głupie z myślą, że im sie coś do żarła da (można wtedy ściagać mniejszym zoomem)

no i obmacałbym tego 100-400

Komentarz

• Arkan
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1401

Siedzę w w domu przez długi weekend, to z chęcią sie wybiorę. Jak będzie pogoda to do zoo, a jak nie, to idę streetfocić na Stare Miasto. Byłem wczoraj i było super. Umówimy się dokładniej we środę, jak bedzie wiadomo jaka pogoda na czwartek.
          Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• kavoo
            Zablokowany
            • 2004
            • 1173

Zamieszczone przez Arkan
            Siedzę w w domu przez długi weekend, to z chęcią sie wybiorę. Jak będzie pogoda to do zoo, a jak nie, to idę streetfocić na Stare Miasto. Byłem wczoraj i było super. Umówimy się dokładniej we środę, jak bedzie wiadomo jaka pogoda na czwartek.
            Tradycja juz sie stalo (choc ostatnie lata zadaja temu klam), ze regularnie procesjom towarzyszy burza , stad - jesli juz w BC sie wybierac - to zdecydowanie z samego rana, zanim sie te "demonstracje" ;-) zaczna.

Skrobne zaraz slowko do setiego, moze tez by wpadl... chetnie bym podpatrzyl mistrza w akcji ;-)

Komentarz

• kavoo
              Zablokowany
              • 2004
              • 1173

Zamieszczone przez kavoo
              Skrobne zaraz slowko do setiego, moze tez by wpadl... chetnie bym podpatrzyl mistrza w akcji ;-)
              Seti mi odpisal ze chetnie wpadnie jak bedzie pogoda. A zapowiada sie tak:

Oby ;-)

Komentarz

• akustyk
                gajowy
                • 2004
                • 12226

kavoo - co Ty tu za propagande urzadzasz? odciagasz uzyszkodnikow forum od robienia jedynych slusznych zdjec kart testowych, w zamian proponujac wyjscie na slonce...

no wiesz <zgorszony> :-)
                www albo tez flickr

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

no to bedzie niezla zadyma jak kilku canonierow wpadnie ze swoimi dlugimi lufami do ZOO

Komentarz

• mganko
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 127

hmmmm szkoda że ja nie mam jakiegoś rozsądnego obiektyu tylko ten kitowy też bym wpadł

Komentarz

• KuchateK
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 4895

Biedne zyjatka
                      Tez musze tutejsze nawiedzic i pomeczyc klapaniem lustra...
                      ...

Komentarz

• DoMiNiQuE
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 3548

Zamieszczone przez mganko
                        hmmmm szkoda że ja nie mam jakiegoś rozsądnego obiektyu tylko ten kitowy też bym wpadł
                        zawsze mozesz focic uczestnikow spotkania plenerowego ...a to moze byc nie raz bardzo ciekawe

Komentarz

• Venio
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1084

Zamieszczone przez akustyk
                          kavoo - co Ty tu za propagande urzadzasz? odciagasz uzyszkodnikow forum od robienia jedynych slusznych zdjec kart testowych, w zamian proponujac wyjscie na slonce...

no wiesz <zgorszony> :-)
                          ja proponuje Kavoo bana dac na tydzien ^^

Komentarz

• Venio
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1084

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
                            zawsze mozesz focic uczestnikow spotkania plenerowego ...a to moze byc nie raz bardzo ciekawe
                            To też w pewnym sensie mogą być zdjecia dzikich zwierząt

Komentarz

• KuchateK
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 4895

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
                              Popieram! 8) Chetnie poogladam
                              ...

Komentarz

Pracuję...