babilon79 na Allegro czy ktoś kupował???

Zwiń
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Dragunov
    Bywalec
    • 2006
    • 172

    #1

    babilon79 na Allegro czy ktoś kupował???

    Witam,

    jestem zainteresowany zakupem szkiełka od użytkownika Allegro "babilon 79", a konkretnie: http://www.allegro.pl/item354670939_...t_250_zl_.html

    Czy ktoś z Forumowiczów CB miał styczność z tą osobą? Jeśli tak to proszę o kilka słów.

    Z góry dziękuję
    7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8
    http://piotrplyszewski.pl/
  • Mnml
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 23

    #2
    Ja probowalem sie z gosciem skontaktowac, ale niestety nie otrzymalem odpowiedzi ani na dwa maile, ani na SMSa. Jak dla mnie odpada.
    O

    Komentarz

    • Dragunov
      Bywalec
      • 2006
      • 172

      #3
      W moim przypadku, odpowiedział na maila dość szybko. Czekam na więcej opinii.
      7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8
      http://piotrplyszewski.pl/

      Komentarz

      • Kliniak
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 32

        #4
        Witam! Dwa miesiące temu kupiłem poza allegro od sprzedawcy "babilon79" obiektyw Canona 35/1,4L:-D . Kontakt mailowy i telefoniczny O.K. Odbiór osobisty /umówiłem się na dworcu PKP ze względu na szybkie połączenie powrotne/. Obiektyw nowy, z fabrycznym wyposażeniem, z niemieckim rachunkiem, z gwarancją europejską, no i w dobrej cenie ... Nie było żadnych przykrych niespodzianek. Tak więc, mogę Ci go polecić! Choć muszę się przyznać, że następne zakupy finalizowałem u Towersa...Zdecydowała opcja sprawdzenia sprzętu przed wysyłką. Przy zakupach "na odległosć" to bardzo wygodna opcja. No i wszystko było O.K. Pozdrawiam!

        Komentarz

        Pracuję...