[Gniewkos] Diabły:)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gniewkos
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 44

[Gniewkos] Diabły:)

1. Ja
    2. Moja dziewczyna

Drugie zdjęcie jest z prawej strony lepiej doświetlone jak z lewej dlatego cień nie wyszedł równo. Nie wiem czy rogi nie wiszą trochę w powietrzu. Co do reszty czekam na krytykę.
    40D+300D + 18-55 IS + 70-200 mm f/4 L + inne graty
  • MMM
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4250

Pomysł jakiś jest, ale zupełnie nie rozumiem po co tyle pustego miejsca z lewej strony. W takim portrecie centralny kadr jest całkowicie uzasadniony i poprawny, a już szczególnie gdy w tle nie ma nic.
    Digart

Komentarz

• Gniewkos
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 44

puste miejsce jest uzasadnione w oryginale jest tam napis, który przed wstawieniem fotek na forum wymazałem. Po prostu nie wiem czy już czas na ten napis i czy fotki spełniają odpowiednie kryteria
      40D+300D + 18-55 IS + 70-200 mm f/4 L + inne graty

Komentarz

• kieza
        Bywalec
        • 2008
        • 145

nosy poznikały - czas wziąśc w rękę pędzel i troche ręcznie podmalowac bo za płasko to wygląda - zwłaszcza 2. - wyszło trochę jak .... no boje się użyc tego słowa dwie kropki na środku twarzy ...

Komentarz

• Robson01
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1574

Jedno jest pewne, pasujecie do siebie :-)
          Canon
          Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Fotograf1995
            Bywalec
            • 2008
            • 210

Zmniejsz trochę krycie warstwy z teksturą, powinno być lepiej. Albo weź tablet i troszkę wzmocnij cienie. Albo maskę i dodaj troszkę więcej transparentności teksturze przy nosie.
            Ostatnio edytowany przez Fotograf1995; 18855.
            Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

Komentarz

• konsos
              Dopiero zaczyna
              • 2009
              • 19

A mnie się nie podobają rogi diablicy ... są jakieś takie płaskie i proste od wewnętrznej strony +uwagi poprzedników.

Komentarz

• Virtuoz
                Coś już napisał
                • 2007
                • 97

Uważam, że jedynka znacznie lepsza od dwójki. Fajny temat. Jakoś tak z tapetą na pulpit mi się kojarzy. Pozdrawiam!
                1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety

Komentarz

• smigaczka
                  Bywalec
                  • 2010
                  • 148

Pomysł dobry, wykonanie tez, ale za duzo czarnego tła na zdjęciach. Poza tym gdyby kadr był bardziej centralny też byłoby ciekawiej. Rozumiem złoty środek, magiczny trójpodział i takie tam, ale w tym przypadku to nie siadło.

Komentarz

Pracuję...