Canon Roadshow Wiosna 2008

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mate00sh
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1312

Canon Roadshow Wiosna 2008

Jakby ktoś się chciał bybrać i popatrzeć:

Pozdrawiam
  • OsMax
    Bywalec
    • 2007
    • 186

Ja się zapisałem ale do Katowic i na 99% będę.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Komentarz

• sylwester Samluk
      Początki nałogu
      • 2007
      • 316

Witam

Ja zapisałem się na wykład w Warszawie na 16.05.2008, kto jeszcze z Was będzie?

Pozdrawiam
      Sylwek
      |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
      |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Komentarz

• adamtg
        Coś już napisał
        • 2007
        • 65

Aaaa... ale czemu w środku tygodnia. ??:
        Cóż, jak rodzice pozwolą, robie jeden dzień wolnego od szkoły i jadę do Katowic, a jeśli nie obejdę się ze smakiem i będę czekał na relacje. :wink:

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Tylko czemu ich q.... nie ma w Krakowie ??
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Kolekcjoner
            Tylko czemu ich q.... nie ma w Krakowie ??
            Bo Kraków jest niedaleko Katowic .

Komentarz

• stratus
              Początki nałogu
              • 2006
              • 398

też zapisany w Wawie na 16 maja - oby tylko nie było problemu z załatwieniem wolnego
              Moje zabawki
              Moje zdjęcia

Komentarz

• Madroz
                Początki nałogu
                • 2005
                • 254

Zapowiada się całodniowa impreza. Do zobaczenia w Katowicach.
                EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
                PLFOTO

Komentarz

• merger
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 619

czy ktos moze zdac jakas wstepna krotka relacje z katowic? mozna tam jakis sprzet potestowac, konkretnie obiektywy, konkretnie elki, konkretnie stalki, konkretnie 24L?
                  5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                  430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• adamtg
                    Coś już napisał
                    • 2007
                    • 65

Ja także prosiłbym o relacje z Katowic, ponieważ nie udało mi się dotrzeć.

Komentarz

• tdfoto
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 292

No wiec bylem w Katowicach i .....
                      1DS mk3, 1D mk3, 40d, 450d plus najnowsze kompakty
                      24-105, 45shift, 70-200/2,8, kitowe 18-55 IS USM, 50/1,4
                      drukarki, kamery, nagrywarka dvd,
                      2 lampy studyjne, modelka, IMAC

wszystkiego oprocz modelki mozna bylo dotknac popiescic, wydrukowac ...
                      zachowanie niektorych gosci bylo dalekie od poprawnego ale ...... bylo

Jak chcecie o cos spytac to pytajcie...
                      td
                      Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
                      Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• merger
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 619

no nie gadaj, ze do pracy z modelka nie wzieli zadnej stalki portretowej...
                        50/1.4 to lipa akurat.
                        w ogole zadnego porzadnego obiektywu? ajajaajajajaja. canon PL to lipa jednak
                        5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                        430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

Komentarz

• tdfoto
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 292

no nie mieli .... Ja wziąłem swoje zabawki i cos tam pstryknąłem....

Modelka była, ale szkoda ze nie było kogoś od make-upu, bo po kilku chwilach pozowania, przydałyby się korekty np. błyszcząca buzia ...
                          Z drugiej strony to nie były warsztaty fotografii portretowej tylko prezentacja sprzętu foto/video i żeby ludzie nie cykali siebie na wzajem to było oświetlenie do dyspozycji i modelka ... I mimo tak sprzyjających warunków wielu gości zajeżdżało bufory w aparacie i sprawdzała, kiedy się zapcha albo, kiedy bateria padnie ... serio, serio ... Byli tacy, co wciskali spust na seryjnym H i sadzili fotki w okno .... Porażka

Dodatkowo można było sobie podrukowac do woli malych fotek i trochę dużych, można było focic na swoich kartach lub Canon Polska i wypalić płytkę i zabrać RAWki i inne jpg do dalszej domowej analizy. Byly torby z gadgetami i wiele informacji o sprzęcie foto/video marki Canon.

Generalnie dobrze ze sa takie imprezy wreszcie. Na przyszłość dobrze aby więcej szkieł wozili z soba, tylko zawsze rodzi sie pytanie, jakich? Bo każdy chce "pomacać" cos innego.

p.s.
                          potem była fajna imprezka - zawody w bowlingu - byly i nagrody i konsumpcja na poziomie, totez TAXI należało sobie zamówić .... w nocy :grin:
                          Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
                          Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• Kolekcjoner
                            Obertroll
                            • 2006
                            • 18793

Jak nastepnym razem przyjadą do Krakowa to zrobię im tę łaskę i się pojawię 8).
                            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                            Kapitan Wagner

Komentarz

• merger
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 619

co do szkiel to wystarczylo by, zeby wozili flagowe szkla. w koncu chca sie na takim evencie reklamowac. no chyba, ze ta reklama jest w odniesieniu do zamoznosci klienta..

zobaczymy jak bedzie we wro. pewnie podobnie. konsumpcje odpuszcze, bo rano w sobote do wawy na rampage fmx na focenie.

Komentarz

Pracuję...