root
14-04-2008, 00:30
Do sprzedania mam:
Canon EOS Rebel XT (350D)
Canon Battery Grip BG-E3
Canon Li-ion Batter Pack NB-2LH x2
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II + Canon UV HAZE
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sandisk CF Extreme III 2GB
cały zestaw kupiony w Kanadzie w lipcu 2006 roku. Stan techniczny i wizualny oceniam na bardzo dobry. Zestaw służył mi bardzo dobrze, nigdy mnie nie zawiódł. Pracował z dwoma powyższymi obiektywami oraz 70-200 f/4 i Tamronem 17-50.
Jako dodatkowe akcesoria bardzo chwaliłem sobie grip oraz 2 ORYGINALNE akumulatorki. Poza tym licznik zdjęć od nowości jest ustawiony na continuous i wskazuje realną liczbę klapnięć. W chwili obecnej jest ~10k.
Aparat oczywiście można obejrzeć na terenie Rzeszowa w weekendy przed wcześniejszym skontaktowaniem się.
Oferty proszę składać na PW.
Sprzedaję z tego względu, iż czuję, że pora przejść "piętro" wyżej - 40D.
Kontakt:
mail: root[at]redakcja.org ([at] zamienić na @);
gg: 3331
Canon EOS Rebel XT (350D)
Canon Battery Grip BG-E3
Canon Li-ion Batter Pack NB-2LH x2
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II + Canon UV HAZE
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sandisk CF Extreme III 2GB
cały zestaw kupiony w Kanadzie w lipcu 2006 roku. Stan techniczny i wizualny oceniam na bardzo dobry. Zestaw służył mi bardzo dobrze, nigdy mnie nie zawiódł. Pracował z dwoma powyższymi obiektywami oraz 70-200 f/4 i Tamronem 17-50.
Jako dodatkowe akcesoria bardzo chwaliłem sobie grip oraz 2 ORYGINALNE akumulatorki. Poza tym licznik zdjęć od nowości jest ustawiony na continuous i wskazuje realną liczbę klapnięć. W chwili obecnej jest ~10k.
Aparat oczywiście można obejrzeć na terenie Rzeszowa w weekendy przed wcześniejszym skontaktowaniem się.
Oferty proszę składać na PW.
Sprzedaję z tego względu, iż czuję, że pora przejść "piętro" wyżej - 40D.
Kontakt:
mail: root[at]redakcja.org ([at] zamienić na @);
gg: 3331