View Full Version : Obiektywy z USA

melka
09-04-2008, 06:19
Witam,

Jako że w połowie czerwca wracam na stałe do Polski mam możliwość zakupienia obiektywów i przywiezienia ich do Polski. Ceny (jak zapewne jest Wam wiadome) są zdecydowanie niższe niż w Polsce.
Szukam chętnych na zakup szkieł - proszę podać nazwę obiektywu który Was interesuje drogą mejlową i zobaczymy co da się zrobić :-)

Maile proszę kierować na konfasela@gmail.com

himi
09-04-2008, 10:23
Nie ta kategoria na post, powinno być w giełdzie. Druga sprawa, która się często powtarza na forum ( i dlatego się odniosę) to propozycje od osób z krótkim stażem i minimalnym dorobkiem na CB. Zrozum, że przekonać do transakcji, choćby najbardziej opłacalnej, kogoś będzie ci bardzo trudno. Jesteś na forum od niespełna miesiąca, masz 7 postów. Kto wpłaci z góry kasę do USA z takimi ,,gwarancjami''. To taka tylko moja luźna uwaga. Pozdrawiam.

grz
09-04-2008, 12:59
To taka tylko moja luźna uwaga. Pozdrawiam.

Ale słuszna.

Vitez
09-04-2008, 13:13
Nie ta kategoria na post, powinno być w giełdzie.

Przeniosłem.

melka
09-04-2008, 16:49
Kto wpłaci z góry kasę do USA z takimi ,,gwarancjami''. To taka tylko moja luźna uwaga.

Nie płaci z góry - płaci w czerwcu.

Co do "gwarancji" - gwarancja obejmuje całe Stany Zjednoczone, nic na to nie poradzę, że już nie jest ważna w Polsce. Ale tak szczerze mówiąc, gdybym miała zaoszczędzić 2-3tys w sprzęcie to nie wahałabym się ani chwili. Poza tym co może stać się z obiektywem nie z winy użytkownika?(tu: zamoczenie, upadek itd)
Poza tym nie robię tego z pobudek dobroczynnych ;) Dolar spada na łeb i szyję a ja wracając lepiej zainwestuję niż przywiozę papierki - taka prawda.