[kjoanna] Rozne
Zwiń
X
-
-
pierwsze podoba mi się najbardziej, bo dużo mówi...
pozdrawiam serdecznie :P -
uwielbiam te ciasne kadry, ktore zazwyczaj nie sa tak nielubiane;-)), dl amnie Ola - 3 najlepsze, pytanie czy to naturalna kolorystyka czy zabiegi w photoshopie?
pzdr
JarekKomentarz
-
miały być różne, a sa podobne
1...fajna mina, ta przygryziona warga
fajne, chociaż oczy to jedno a usta w tym wypadku tez sa wazne, powinny byc chyba ostrzejsze
2. hmmm...hmmmm...
3. fajny wzrok
kadry ciasne, ale poza 3 nie za ciasne...tójka chyba za mocno ścięta z lewej strony...tak mi sie wydaje
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Komentarz
-
Nie wiem o co pytasz: kolor oczu, wlosow?
Oczy jak na zdjeciu (lekko rozjasnione bialka w PS), wlosy rude.
Nic nie bylo zmieniane
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W tej serii podobne ale ogolnie beda rozne
Hmmm?
Pzdr.Komentarz
-
Jeśli nie masz nic przeciwko, to pozwoliłem sobie na malutki retusz ostatniej fotki:
Komentarz
-
Komentarz
-
kolaj...ale dowaliłes do piecyka
)))))))))) to jest malutki retusz?...to jak wygladałby większy?
)))))))
o_k_r_o_p-n_e!!!!!!!!!...normalnie, porażka
))
taki retusz to maja moi staruszkowie na zdjeciach ślubnych sprze 50 lat
)) żeby wyglądać na cacanych i szczęsliwych
))
i jeszcze jedno...policzek, nos i broda rozmydlone kompletnie...a czółko, skroń? co?...gorsze?
)) i dolna powieka jak papier scierny... albo wszystko, albo nic
)))
Komentarz
-
-
Fakt, że robiłem na szybko a na kolanach miałem 2-miesięcznego berbecia, mającego bardzo konsumpcyjne podejście do otaczającego świata. Chodziło mi zasadniczo o 2 kwestie, które nie podobały mi się w oryginale. Kolorystyka i uwypuklenie niezbyt fotograficznej faktury skóry, szczególnie w okolicach nosa. Ale oczywiście należało to zrobić subtelniej.Komentarz
-
c42... lepsze kolory?...a nie przyszło ci do głowy, że to nie maja byc kolorowe zdjęcia tylko autorka przyjeła taka konwencję zeby wyprać je z kolorów? Faktem jest, ze fakturka skóry nie jest zbyt piekna, ale...ale taka jest...co zrobisz? obrazeczek który niewiele ma wspólnego z rzeczywistoscią?...pieknie i gladziutko?... a oko tak ostre, ze gdyby ktos na mnie tak patrzył to kazałbym mu mruzyc oczy
)) wiec moze nie o to chodziło autorce?... tak czy inaczej, jeśli już wygładzać to nalezy subtelniej i ciesze sie. ze mamy podobne zdanie
))
Komentarz
-
Komentarz
-
dajcie spokój z takim polepszaniem, upiększaniem... wg mnie zmarszczki, bruzdy i przebarwienia to esencja trójki.
a najbardziej z tych 3 podoba mi się nr 2.Komentarz
-
przyszlo do glowy ale przy tych zdjeciach ktos to nie umiejetnie zrobil.... ja rozumiem pozbawiac saturacji zdjecia , dodawac jakiegos zafarbu (np wszystko w niebieskiej tonacji) ale w tym przypadku modelka ma kolor skory zombiaka tudziez ufoludka... te zdjecia nie wygladaja tak dlatego ze autorka zdjela saturacje powiedzmy o 70% one wygladaja tak bo ktos nie umiejetnie bawil sie opcja "balans koloru."Ostatnio edytowany przez c42; 2355.Komentarz
-
U mnie na monitorze kolor skory nie wyglada jak u zombiaka lub ufoludka...przyszlo do glowy ale przy tych zdjeciach ktos to nie umiejetnie zrobil.... ja rozumiem pozbawiac saturacji zdjecia , dodawac jakiegos zafarbu (np wszystko w niebieskiej tonacji) ale w tym przypadku modelka ma kolor skory zombiaka tudziez ufoludka... te zdjecia nie wygladaja tak dlatego ze autorka zdjela saturacje powiedzmy o 70% one wygladaja tak bo ktos nie umiejetnie bawil sie opcja "balans koloru."
Nie wiem skad u Ciebie przeswiadczenie ze "nie umiejetnie" bawilam sie balansem bieli-akurat to nie bylo ruszane.
Serdecznie pozdrawiam.Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz