Europejski Tydzień Stoczniowy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • brylas
    Bywalec
    • 2006
    • 127

Europejski Tydzień Stoczniowy

Mam dobrą informację dla miłośników focenia w stoczniach jest możliwość wejścia dla wszystkich info:http://www.gdynia.pl/kalendarz/impre...052_49087.html
  • feder
    Bywalec
    • 2005
    • 203

Z tego co pamiętam, to w zeszłym roku do Remontowej można było wejść, ale nie można było zdjęć robić...
    Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...

Komentarz

• kemek12001

Wybieram się, niestety (lub stety) jedynie z Zenithem w sobotę lub niedzielę razem z moją rodzinką.

Pozdrawiam

Komentarz

• dickory dare
        Bywalec
        • 2007
        • 189

coś niesamowitego... weszłam wraz z pierwszą grupą do Stoczni Gdynia, godzina 10, gęsta mgła, widoczność kilkanaście metrów. następnie weszłam jeszcze raz z kolejną grupą, mgła już opadła i było po prostu szaro. kto nie był, niech żałuje.

podobno w okolicach czerwca ma być Dzień Stoczniowca i kolejne otwarcie stoczni dla zwiedzających.

Komentarz

• SimOn!
          Początki nałogu
          • 2005
          • 371

Zamieszczone przez dickory dare
          coś niesamowitego... weszłam wraz z pierwszą grupą do Stoczni Gdynia ...
          Można było robić zdjęcia?
          Jeśli masz jakieś foty to podziel sie z nami :smile:
          podpis...

Komentarz

• dickory dare
            Bywalec
            • 2007
            • 189

Zamieszczone przez SimOn!
            Można było robić zdjęcia?
            Jeśli masz jakieś foty to podziel sie z nami :smile:
            można było robić zdjęcia. miałam analoga, który jak na złość zaczął szwankować i nie wiem, czy cokolwiek z filmu wyjdzie. siedzę jak na szpilkach i myślę tylko o tym. i tak do poniedziałku... ale jak coś z tego wyjdzie, to oczywiście chętnie się podzielę.

poza mną jeszcze 2 panów było z Canonami. jeden pan z psem i chyba dwoma body na jednym miał białą lufę bodajże 70-200. a drugi pan z chłopcem i jakąś szeroką elką na korpusie.

Komentarz

• feder
              Bywalec
              • 2005
              • 203

W Remontowej parę osób było (min. ja). Z robieniem zdjęć tym razem nie było żadnego problemu.
              Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...

Komentarz

Pracuję...