CANON iMAGE GATEWAY2

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • a_gusia

CANON iMAGE GATEWAY2

Bardzo proszę kogoś cierpliwego o napisanie mi krok po kroczku, co muszę zrobić, aby zarejestrować się w bezpłatnej usłudze internetowej CANON iMAGE GATEWAY2, a potem zamieszczać zdjęcia w internecie korzystając ze 100MB pamięci on-line. Szukam tego wszędzie w necie, ale zawsze jest napisane, że canon daje taką możliwość, a możliwości jak nie znalazłam, tak nie znalazłam....
    Dziękuję z góry za okazaną życzliwość i cierpliwość dla początkującej amatorki fotografowania.
  • Kolaj
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3293

Co, do tej usługi Canona to nie pomogę, ale nie prościej skorzystać z tego, co oferuje w tej materii Google? I masz nie 100 a 1024MB na zdjęcia. http://picasaweb.google.pl/home

Komentarz

• a_gusia

Dzięki za podpowiedź. Mam nadzieję, że to o czym piszesz jest 100% bezpieczne. Spróbuję, i odpiszę, jak sobie radzę.

Komentarz

• bether

Tu jest strona:

Niestety nie ma Polski
        Ostatnio edytowany przez Gość; 16272.

Komentarz

• emilus100
          Coś już napisał
          • 2008
          • 75

Zamieszczone przez a_gusia
          Dzięki za podpowiedź. Mam nadzieję, że to o czym piszesz jest 100% bezpieczne. Spróbuję, i odpiszę, jak sobie radzę.
          Bezpieczne Ja tez korzystam z picasa web albums Polecam również
          EOS 450D / EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS / EF-S 55-250 f/4.0-5.6 IS / RS60-E3 / Velbon CX540 / Tamrac Adventure 6 / LowePro TLZ Mini i parę filtrów

Komentarz

Pracuję...