Konkurs Canon - Misja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stratus
    Początki nałogu
    • 2006
    • 398

Konkurs Canon - Misja

Próbowałem coś wyszukać na ten temat na forum ale nic nie znalazłem więc jeśli ktoś chciałby wziąć udział, a nie wie, to może sie przydać

Tutaj szczegóły
    Moje zabawki
    Moje zdjęcia
  • tombas
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2194

a regulamin kolega czytał?:-D wg. mnie to już jest "po ptokach"
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• pzkrolik
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 18

Zamieszczone przez tombas
      a regulamin kolega czytał?:-D wg. mnie to już jest "po ptokach"
      ja czytałem regulamin i z tego co wyczytałem to wcale nie jest "po ptokach"... czas na wysłanie zdjęcia jest do 1 maja 2008 do godziny 00:01 (patrz punkt regulaminu 2.2.1 i 2.2.2) ... w każdej chwili można się zarejestrować i wysłać zdjęcie...
      szczegółowy regulamin znajduje się tutaj: http://ta.canon-europe.com/index.php?pg=tc&cc=pl&lc=pl

Komentarz

• esteper
        Uzależniony
        • 2006
        • 635

2.1.1 Okres poprzedzający Rejestrację rozpoczyna się w dniu 18 lutego 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego i kończy w dniu 17 marca 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego. Po zakończeniu okresu poprzedzającego Rejestrację Zarejestrowani Użytkownicy otrzymają wiadomość e-mail z powiadomieniem o dacie rozpoczęcia okresu wysyłania.

2.2.1 Aby móc przesłać Zgłoszenie, niezarejestrowani wcześniej Użytkownicy muszą się zarejestrować.

Ja przez to rozumiem*że w tym okresie rejestracja, a po tym okresie mogą wysyłać zdjęcia, użyszkodnicy zarejestrowani.
        5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• stratus
          Początki nałogu
          • 2006
          • 398

Ja rozumiem to tak - że do 17 marca można było tylko sie zarejestrować, a od 17 marca można się rejestrować i wysyłać zdjęcia.
          Zwracam uwagę na okres poprzedzający rejestrację i okres wysyłania więc gdzie jest okres na rejestrację? w/g mnie właśnie również w okresie wysyłania.

2.1
          Okres poprzedzający Rejestrację

2.1.1
          Okres poprzedzający Rejestrację rozpoczyna się w dniu 18 lutego 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego i kończy w dniu 17 marca 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego. Po zakończeniu okresu poprzedzającego Rejestrację Zarejestrowani Użytkownicy otrzymają wiadomość e-mail z powiadomieniem o dacie rozpoczęcia okresu wysyłania.

2.2
          Okres wysyłania

2.2.1
          Aby móc przesłać Zgłoszenie, niezarejestrowani wcześniej Użytkownicy muszą się zarejestrować.

2.2.2
          Okres wysyłania rozpoczyna się w dniu 17 marca 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego i kończy w dniu 1 maja 2008 r. o godzinie 00.01 czasu środkowoeuropejskiego. Wszelkie Zgłoszenia przesłane po tej dacie zostaną zdyskwalifikowane. Zarejestrowani użytkownicy uzyskają dostęp do 4 (czterech) podręczników fotografii on-line po rozpoczęciu okresu wysyłania.
          Ostatnio edytowany przez stratus; 4451.
          Moje zabawki
          Moje zdjęcia

Komentarz

• Ciosna
            Bywalec
            • 2007
            • 162

Wydaje mi się, że po 17 marca można śmiało się rejestrować. Ja się zarejestrowałem po tym terminie i e-mail'a z info dostałem: "Teraz możesz zalogować się i zamieścić swoje zdjęcie, oglądać inne zdjęcia oraz uzyskać dostęp do specjalnej części serwisu, zawierającej ciekawe kursy fotograficzne". Byłoby to troche dziwne zważywszy, że reklamy na sieci o "Misji" zobaczyłem dopiero po tym 17 marca 00:01. Z logowaniem na tym serwisie nie mam problemu, tylko nie wiem co ze zdjęciem. Wysłałem w jednej z kategorii kilka dni temu i nic - nie pojawia się. Licznik danej kategorii rośnie z dnia na dzień a mojego zdjęcia nie ma.
            Pytanie do kogoś kto wysłał i pojawiało się już jego zdjęcie w Galerii - ile upłynęło czasu od wysłania do ukazania się w Galerii bo może coś poknociłem
            Blog rowerowo-wyprawowy :wink:

Komentarz

• pawelpaciorek
              Coś już napisał
              • 2007
              • 80

Ktoś próbował dziś przeglądać galerie ?
              Masakra, jeśli to ma tak działać to nie wiem czy choć jeden głos zostanie oddany.
              Ciągle coś się wiesza, zdjęcia się nie ładują, strona nie odpowiada, beznadzieja!!
              Pozdrawiam, Paweł
              Fotografowanie wnętrz | Fotografia korporacyjna

Komentarz

• BuRton
                Uzależniony
                • 2008
                • 681

Zamieszczone przez pawelpaciorek
                Ktoś próbował dziś przeglądać galerie ?
                Masakra, jeśli to ma tak działać to nie wiem czy choć jeden głos zostanie oddany.
                Ciągle coś się wiesza, zdjęcia się nie ładują, strona nie odpowiada, beznadzieja!!
                Próbowałem i przy trzecim podejściu się udało . Już się tak zdarzało, szczególnie kiedy był koniec nadsyłania fot i ładowali tą nadesłaną (szczególnie na ostatni termin ) masę zdjęć. W ilości nadesłanych fotografii jesteśmy bodaj w pierwszej czwórce biorąc wszystkie kraje UE (czyli konkursowe).

Będzie dobrze
                Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Komentarz

• airhead
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 2495

przed samym końcem działało w porządku... bolał tylko poziom zdjęć
                  Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
                  Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Komentarz

• GeoS
                    Dopiero zaczyna
                    • 2007
                    • 18

A komus odrzucili w ostatnim dniu tuz przed zamknieciem przyjmowania zgloszen z wiele mowiacym opisem w stylu:
                    "Opis został uznany za niewłaściwy"

Subiektywnie stwierdzajac - fotke wybralem i przygotowalem fajna i teraz mam wielki zal do jakiegos moderatora, ze od tak ja odwalil :/

Komentarz

• pawelpaciorek
                      Coś już napisał
                      • 2007
                      • 80

A jednak nie wytrzymali, serwery padły
                      Bynajmniej jest tak teraz, godz 15:50
                      Pozdrawiam, Paweł
                      Fotografowanie wnętrz | Fotografia korporacyjna

Komentarz

• pzkrolik
                        Dopiero zaczyna
                        • 2007
                        • 18

a ja zwlekałem do ostatniej chwili i na pół godziny przed końcem wysyłania efekt był taki, że mi zdjęcia się nie udało wysłać teraz to mi tylko głosować pozostało...
                        Ostatnio edytowany przez pzkrolik; 11456.

Komentarz

• GeoS
                          Dopiero zaczyna
                          • 2007
                          • 18

Ile ludzi wrzucilo nieostre foty, a jaki urodzaj Nikoniarzy ))

A ja nadal czuje sie poszkodowany za bezpodstawne odrzucenie mojej foty ze wzgledu na (nadmiarowy???) opis :/

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Akwizycja o głosowanie na swoje zdjęcia - ZAKAZANA!

Komentarz

• Zemun
                              Coś już napisał
                              • 2007
                              • 97

A ja jestem podłamany... Tak się złożyło, że zapomniałem wysłać swoje zdjęcia do owego konkursu. Jest to o tyle dziwne, że od ponad miesiąca mam przyklejoną karteczkę na monitorze informująca o tym konkursie. ehhh ;/ Tym bardziej się wkurzyłem jak zobaczyłem jak mało zdjęć zostało wysłanych do kategorii "sport". A właśnie z nią wiązałem wcześniej najwięcej nadziei. No trudno, liczę, że w przyszłym roku również będzie ten konkurs .
                              Strona

Moje

Komentarz

Pracuję...