Przymierzam się do zakupu takiegoż właśnie LCDka i jestem diablo ciekaw, jak na takiej przestrzeni prezentuje się photoshop... Czy ktoś z 22-calowców mógłby na szybko zrobić screena i pokazać mi, jak wtedy wygląda Fotosklep? Z góry dziękówa
Photoshop na panoramie 22"
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Jesli chcesz to moge Ci zrobic screen z 22" ale nie panoramy tylko zwyklego
Na 1280x1024 pracuje sie bardzo wygodnie
Ale powoli przymierzam sie do 1600x1200 i mysle ze bedzie jeszcze lepiej 
Jako ze moj monitor uciagnol dzielnie 1680x1050, czyli tyle ile LCD 22" panorama to wklejam screen
dokument otwarty w srodku ma 1024x768
Ostatnio edytowany przez Tezet-gdynia; 15198.Komentarz
-
Propi, zapomniales napisac w jakiej rozdzielczosci
A chyba to Cie interesuje a nie cale. Kliknij sobie w PS plik o wymiarach przyszlego ekranu, wklej do niego screena z PSa to od razu bedziesz widzial ile miejsca zyskasz
Komentarz
-
Komentarz
-
Wydaje mi sie ze bedzie bardzo komfortowo
w moim poprzednim poscie masz screen taki jak chcesz
Komentarz
-
Wiem wiem, widziałem, dzięki
Najbardziej cieszę się z pivota... będzie wygodniej CB czytać
Komentarz
-
Pomóc nie pomoże, ale lubię widzieć ile się mieści
Dzięki jeszcze raz, teraz muszę uzbroić się w cierpliwość :-?
Komentarz
-
A lcd 22" nie panoramicznych nie ma ?? bo szukalem i nie znalazlem :\ bo myslalem tez nad zmiana na lcd ale jesli na swoim crt moge ustawic 1600x1200 to chyba nie ma sensu przechodzic na panorame 1680x1050 ??Komentarz
-
polecam 24" według najnowszych badań w USA okazuje się że praca na 24" jest najbardziej wydajna ....Komentarz
-
Polecam zakup monitora z rozdzielczoscia 1920 x 1200. Wystepuje od 22" w gore. Panorama jest zdecydowanie bardziej komfortowa w porownaniu ze standardowym CRT.Komentarz
-
1920 x 1200 bylo by ok, bo jesli panorama 1680x1050 ma mi dac 80 px szerokosci bo jest 1680 zamiast 1600, ale mam stracic 150 px wysokosci bo jest 1050 zamiast 1200 to jakos nie widze sensu
?? dobrze mysle ?? Jak narazie i tak jest o wiele lepiej po przesiadce z 15" na 22"
i kazdy znajomy ktory uslyszy 22" to puka sie w glowe i pyta po co taki ? Po przetestowaniu stwierdzaja ze jest ok
Narazie mi pasuje i dopuki ceny nie spadna znaczaco w dol to nie zmieniam, tylko tak pytam
Komentarz
-
IMHO jedna z (nielicznych ;-)) zalet monitorów panoramicznych to właśnie wygodniejsza praca ze zdjęciami. Można sobie otworzyć typową fotkę 3:2 i mieć ciągle miejsca po bokach na toolbar, okienka narzędziowe itp.Komentarz
-
Komentarz

Komentarz