Właśnie słyszałem reklame na polsacie o lustrzance sony. I troche jestem zdziwiony. Nowe body ma opcje robienia zdjec z podgladu na wyswietlaczu .. . Dawno wymyslono cos takiego?
Nowa lustrzanka Sony ..
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
no dosyć:P
W 40d i 450d już jest.
Chyba, że sie nie zrozumieliśmy...i miałeś na myśli coś innegoPozdrawiam,
Michał -
Komentarz
-
TO nie wiedzialem :P mam 30d. Chodzi mi o to ze podczas robienia zdjecia patrzymy w wyswietlacz..
Moze to nic nowego ale zdziwiliem sie
chyba musze sie przygladnac nowoscią hehe
Komentarz
-
-
To się nazywa marketing
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Jedynym udoskonaleniem wprowadzonym przez Sony do LV jest to, że AF działa z normalną prędkością, czyli ostrzy tak samo szybko jak przy patrzeniu przez wizjer, co w starszych wymienionych modelach miało się zgoła inaczej. No i dla tych co lubią LV, to już niekoniecznie tryb zombi, bo A350 ma odchylany wyświetlacz, więc jest łatwiej i wygląda się mniej idiotycznie
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mmKomentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
Ten monitor w Sony odchyla się tylko w górę lub ku dołowi czyli nie do końca spełnia swoje zadanie. Aparat posiada drugą matrycę i obraz pochodzi z matówki stąd ta prędkość zdjęć i AF w A 300 wynosi przy LV 2 klatki na sek. W aparacie jest jeszcze nowa funkcja cyfrowy konwerter x 1,4 i x2. Ale nie ma podglądu głębi ostrości.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Z tym LV w Sony - fajnie to rozwiązali. Podoba mi się
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz