Nowy grip z podczerwienia do x0D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Malin
    Początki nałogu
    • 2007
    • 276

Nowy grip z podczerwienia do x0D

Hanhel zaproponował ciekawy grip do lustrzanek 20D, 30D i 40D z dodatkową podczerwienią. Do tego dają dodatkowy pilocik. Ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek lepsze wyzwalanie radiowe
    W sklepach od maja

pozdr
    Regulamin pkt 8
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

może jakiś lepszy plastik by dali zamiast tego pilocika.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• ZarJac
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 38

Z informacji ze strony producenta: http://www.hahnel.ie/pdf/Canon%20BatteryGrip%20A4.pdf wynika, że sterowanie podczerwienią jest dostępne w gripie dla 400D (BatteryGrip HC-400D). W BatteryGrip HC-40D Pro, dla 40D i poprzedników, sterowanie IR nie występuje.
      EOS R5, CANON RF 24-105mm f/4L IS USM, RF 100mm f2,8L MACRO IS USM, RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM, RF 50mm f/1,8 STM, 580EX, (+ EF-EOS R na wszelki wypadek).

Komentarz

• CamelXP
        Bywalec
        • 2006
        • 231

Ciekawa alternatywa. Ciekawe tylko czy jakość porównywalna z zamiennikami Delty. Jedyne co zwraca moją uwagę to to, że niby "matches perfectly with camera" (wg ulotki). Zobaczymy.
        Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• myciek
          Dopiero zaczyna
          • 2007
          • 26

Zamieszczone przez ZarJac
          Z informacji ze strony producenta: http://www.hahnel.ie/pdf/Canon%20BatteryGrip%20A4.pdf wynika, że sterowanie podczerwienią jest dostępne w gripie dla 400D (BatteryGrip HC-400D). W BatteryGrip HC-40D Pro, dla 40D i poprzedników, sterowanie IR nie występuje.
          Wszystko to prawda, z tym, że mówimy zdaje się o modelu "HC-40D Infrapro", którego stara ulotka nie uwzględnia natomiast na stronie informacja o wyzwalaniu podczerwienią jest. Nowy model widziałem w internecie za 100 funtów.

Komentarz

• korsage

Zamieszczone przez Malin
            Hanhel zaproponował ciekawy grip do lustrzanek 20D, 30D i 40D z dodatkową podczerwienią. Do tego dają dodatkowy pilocik. Ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek lepsze wyzwalanie radiowe
            W sklepach od maja

pozdr

No i coś więcej na temat tego konkretnego Hanhela mamy? Mam możliwość nabyć go za 200 zł. Wiem, że oryginał jest super itd.

Komentarz

Pracuję...