Hello, Hello U23D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • popmart
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1721

Hello, Hello U23D

Z przyjemnością chciałbym donieść że w Polsce w IMAX i nie tylko będzie coś wartego zobaczenia dla wszystkich fanów Rocka a w szczególności U2
    coś co naprawde warto zobaczyć :

z tego co wiem jest odjazd na maxa
  • towersivy
    Uzależniony
    • 2005
    • 992

Autentycznie dostałem gęsiej skórki ........ już nie mogę się doczekać

Komentarz

• Malin
      Początki nałogu
      • 2007
      • 276

Nooo już rezerwuje sobie czas! Super sprawa
      Regulamin pkt 8

Komentarz

• yhek

Dziś jadę kupić bilet...

Komentarz

• Kubak82
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2348

Zamieszczone przez yhek
          Dziś jadę kupić bilet...
          powodzenia - ja juz dzwonilem i bilety ponoc maja byc dopiero od 2 kwietnia (przynajmniej w Katowicach)

dzieki popmart za tak dobra wiadomosc z samego rana :-D

Komentarz

• popmart
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1721

np ja co prawda jestem obecnie warszawiakiem w Gdańsku, w którym nie ma IMAX ale pojawiam się w wawce co jakiś czas i juz nie mogę się doczekać ... sam osobiscie byłem na 3 koncertach U2, i na nie wiem ilu innych kapel, ale to co się dzieje na U2 jest absolutnie nieporównywalne z czym innym, mam nadzieje że U23D będzie choć w 20% namiastką real show ....

pozdro

ps. ilość kopi 21 na cała polskę daje do myslenia ale imo jedynie do IMAX warto inne projekcje mogą nie być powalajace

Komentarz

• swiderski
              Początki nałogu
              • 2006
              • 338

Zamieszczone przez popmart

ps. ilość kopi 21 na cała polskę daje do myslenia ale imo jedynie do IMAX warto inne projekcje mogą nie być powalajace
              A właśnie nie. Podobno Dolby Digital 3D Cinema jest lepsze od technologii IMAX.
              Cytuję: "Światowa premiera nowej technologii odbyła się dopiero w październiku ubiegłego roku. Dolby 3D Digital Cinema jest lepsze od technologii Imax, dotychczasowego monopolisty kina trójwymiarowego: nie męczy oczu dzięki czemu można oglądać filmy pełnometrażowe, obraz jest czysty i wyjątkowo ostry, a kolory są niezwykle realistyczne. Poza tym w przeciwieństwie do Imaxa efekt 3D jest tak samo dobry z każdego miejsca sali kinowej."
              stopklatka.pl
              350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Komentarz

• popmart
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1721

a byłeś kiedyś w IMAX ?

jeśli nie to raczej nie wiesz o czym mowa. ekran ma 6 pięter i dosłownie przytłacza , poza tym prawdziwe kino cyfrowe to jak wiem (może źle wiem) jest tylko w złotych tarasach w Warszawie.

Komentarz

• swiderski
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 338

Fakt, w IMAX nie byłem dlatego zacytowałem stopklatkę Ale te 6 pięter to chyba przesadziłeś? Czy to jakiś ekhmm trik jest, skoro np w Poznań Plaza jest IMAX
                  , a budynkowi dużo brakuje do wysokości wieżowca (a z tego co pamiętam, to kino jest na I piętrze, więc i tak pełna wysokość budynku odpada).
                  Co do tego kina cyfrowego, to właśnie podobno ostatnio w wielu miastach się pojawiło - nawet w takiej wiosce jak Szczecin, ale jeszcze się jakoś nie zebrałem w sobie, żeby pójść i zobaczyć.

Ale:
                  NIE ZNAM SIĘ I NIE ZAMIERZAM SIĘ KŁÓCIC - post był czysto odtwórczy. :wink:
                  350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Dzięki za informacje .
                    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• popmart
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1721

Zamieszczone przez swiderski
                      Fakt, w IMAX nie byłem dlatego zacytowałem stopklatkę Ale te 6 pięter to chyba przesadziłeś? Czy to jakiś ekhmm trik jest, skoro np w Poznań Plaza jest IMAX
                      , a budynkowi dużo brakuje do wysokości wieżowca (a z tego co pamiętam, to kino jest na I piętrze, więc i tak pełna wysokość budynku odpada).
                      Co do tego kina cyfrowego, to właśnie podobno ostatnio w wielu miastach się pojawiło - nawet w takiej wiosce jak Szczecin, ale jeszcze się jakoś nie zebrałem w sobie, żeby pójść i zobaczyć.

Ale:
                      NIE ZNAM SIĘ I NIE ZAMIERZAM SIĘ KŁÓCIC - post był czysto odtwórczy. :wink:

tak jest napisane w reklamach sam osobiście nie mierzyłem ale nie zmienia to faktu że jest ogromny na wysokość pewnie ładnych kilka kinowych się zmieści ...

Komentarz

• Roger_Sway
                        Dopiero zaczyna
                        • 2007
                        • 43

Wieeeelkie dzięki za info ...trzeba będzie się wybrać do Poznania

Komentarz

• popmart
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1721

UFf Właśnie wróciłem z kina byłem w cyfrowej sali (nie IMAX) i było zajebiście coś co trzeba zobaczyć nie bedąc nawet fanem... polecam , kolory ostrość wogóle bomba .... niesoamowite

Komentarz

• dr11
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1143

Byłem w dniu premiery w IMAX Łódź. Obraz - max, dźwięk - trochę za dużo średnich. Ogólnie warto to przeżyć
                            Ostatnio edytowany przez dr11; 12478.
                            .

Komentarz

• Antolll
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 126

Zamieszczone przez popmart
                              , kolory ostrość wogóle bomba .... niesoamowite
                              To jak z opinii o 85L
                              6DII + 17-200/2,8L

Komentarz