Canon EOS 600 instrukcja obsługi

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bonczak2

Canon EOS 600 instrukcja obsługi

Witam! wszystkich użytkowników Forum jestem bonczak2 zakupiłem Canona EOS 600 i usilnie poszukuję do niego instrukcji obsługi może ktoś z szanownych kolegów mi pomoże o ile to możliwe to po polsku.Z góry dziękuję mój email [email protected] serdecznie pozdrawiam bonczak2
    E0S 600 to ta sama wersja co EOS 630
  • bakulik
    Uzależniony
    • 2005
    • 767

Witam.

Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

• bonczak2

Instrukcja Canon Eos 600

Witam! serdecznie dziękuję Ci Łukaszu za podanie strony w internecie niestety wszystko jest nie po naszemu, i niewiele z tego zrozumię, nie mniej jednak lepsze to niż nic, - gdyby ktoś z uczestników forum miał instrukcję do tego aparatu po polsku to bardzo proszę o kontakt jeszcze raz dziękuję Łukaszowi pozdrawiam wszystkich bonczak2

Komentarz

• bakulik
        Uzależniony
        • 2005
        • 767

Zamieszczone przez bonczak2
        gdyby ktoś z uczestników forum miał instrukcję do tego aparatu po polsku to bardzo proszę o kontakt
        Nie sądzę, żeby istniała polska wersja tej instrukcji, no chyba że jakaś nieautoryzowana, ale nie spotkałem się z takową. W czasach, gdy ten aparat był produkowany, chyba w Polsce nie był dostępny w wolnym handlu.
        Pozdrawiam
        Łukasz Bakuła
        „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Zamieszczone przez bakulik
          Nie sądzę, żeby istniała polska wersja tej instrukcji, no chyba że jakaś nieautoryzowana, ale nie spotkałem się z takową. W czasach, gdy ten aparat był produkowany, chyba w Polsce nie był dostępny w wolnym handlu.
          W komisach można było dostać - ja tak kupiłem 650-tkę ale polskiej instrukcji bym nie szukał - szkoda czasu .
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...