E420 + ZD25mm = $650
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Tym razem pochwalę Olympusa - właściwy krok w rozwoju E-systemu
. Nawet nie wiem czy sobie takiego nie sprawię
Przemilczę nawet "innowację" w postaci detekcji twarzy
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Dobrze powiedziane
jeszcze ten futerał. Coś jak nusoul w muzyce - niby ze spojrzeniem wstecz a jednak nowoczesne.
co do grubości całego zestawu masz rację, ale te nalesniki coś w sobie mają.Miłego dniamoja wwwKomentarz
-
Ale masz świadomość że na matrycę 4/3 o cropie 2x jaką ma Olympus to o wiele łatwiej zrobić takie maleństwa niż nawet na matrycę APS-C z cropem 1.6x .Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
To tak jak ja
Fajny ten aparacik ale wolalbym M8
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
-
Kapitan Wagner
Komentarz
-

Komentarz